23948sdkhjf

Talentfulde salgsrådgivere mødtes i Nyborg

Tredje kick-off på Bilbranchens akademiuddannelse i salg og rådgivning.

UDDANNELSE Der var entusiasme i luften, kvikke bemærkninger og store forventninger til dagens indhold, da salen på Gl. Vindinge i Nyborg fyldtes med salgsrådgivere mandag den 14. januar.

Anledningen var den fælles kick-off workshop for begge hold studerende og deres ledere på Bilbranchens akademiuddannelse i salg og rådgivning. Erhvervsakademi Aarhus står for uddannelsen og havde inviteret til arrangementet i samarbejde med Bilbranchen.

Siden januar 2018

Det første hold på uddannelsen har været i gang siden januar 2018, og holdet begyndte på deres 3. semester den 21. januar med faget salgsoptimering og relationssalg.

Det nye hold 2, som tegner til at få endnu flere deltagere end det første hold, starter deres videreuddannelse den 30. januar med faget salgspsykologi og grundlæggende salg.

Skræddersyet

Et dusin chefer fra branchen havde også takket ja til invitationen fra Erhvervsakademi Aarhus, som har udviklet uddannelsen sammen med branchen og Bilbranchen.

Det var 3. gang Erhvervsakademi Aarhus havde valgt at invitere både studerende og deres chefer til et fælles arrangement - og med fuldt overlæg, oplyser Hanne Baunkjær, chefkonsulent i Bilbranchen.

Akademiuddannelsen i salg og rådgivning er en praksisnær uddannelse skræddersyet til branchen, og erhvervsakademiet har gode erfaringer med at give deltagerne og deres chefer det samme afsæt til fagene på uddannelsen. Som en chef sagde på vej hjem fra den veloverståede kick-off:

"Noget af det bedste ved disse arrangementer er klart de diskussioner og gruppearbejder, vi har på tværs af virksomheder og salgsrådgiver/chef. Det giver nye input og perspektiver".

Erfaringer fra hold 2

Programmet rummede indlæg fra Bilbranchens direktør, Thomas Møller Sørensen, der på en række forskellige parametre fortalte om en branche under forandring, og hvilke kompetencer der bliver brug for i fremtiden, efterfulgt af oplæg fra eftermarkedsdirektør Mogens Christiansen, CNH International, der fortalte om kundeorienteret salg.

Der var også indlæg fra markedschef Brian Kruse Jacobsen, Erhvervsakademi Aarhus, der fortalte om sælgerens rolle i fremtiden.

Et af dagens vigtigste oplæg blevet leveret af juniorkonsulent Mathias Hougaard Lønborg fra Uggerhøj Biler i Aarhus, som fortalte som sine erfaringer som deltager på uddannelsens hold 2 - godt suppleret af de andre studerende på holdet.

Uddannelseskoordinator Finn Rolighed Andersen faciliterede dagen.

Nyt semester

De to hold starter det nye semester med følgende fag:

Salgspsykologi og grundlæggende salg (hold 2) - opstart den 30. januar.

Salgsoptimering og relationssalg (hold 1) - opstart den 21. januar.

Der er stadig få ledige pladser på begge hold, så man kan stadig nå at tilmelde sig - men det skal gå hurtigt.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172