23948sdkhjf

Tag med til debatdage med Motor-magasinet

Måske bli’r der hverken solgt eller repareret biler den 7. og 8. maj - for hele den danske autobranche er til Motor-magasinets event på Gram Slot for at hente viden og inspiration om vores fælles firehjulede fremtid.

EVENT Vores branche er mildest talt under forandring lige nu. Ja, man kan sige, at alt er oppe i luften. Først og fremmest fordi elbilerne de seneste måneder er gået fra "noget i fremtiden" til et af den aktuelle klima-debats varmeste emner.

Og meget tyder på, at faktisk salg af elbiler ikke længere er et emne ude i tyverne; det er nu, at flere beklager, at der er alt for lang ventetid på en elbil. Dermed er emnet salg af el- og i øvrigt også hybridbilerne mere aktuelt end nogen sinde før. Og dermed er det nu værkstederne skal til at tage beslutninger om servicering og reparation af biler, der fyldes op af en ledning.

Alt er oppe i luften! For at give viden til alle i vores autobranche til at gribe de mange bolde på den sikre måde, inviterer Motor-magasinet i samarbejde med AutoBranchen Danmark til to informations-, videns- og debatdage i begyndelsen af maj. Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 7. og 8. maj. Og skriv "Vores autobranche - Gram Slot" ud for krydset.

Vores Autobranche - facts

Eventet Vores autobranche set med de lange briller: 
• Hvordan sælger jeg en elbil i 2025? 
• Hvordan servicerer og reparerer jeg en elbil i 2025? 
• Hvordan genbruger jeg en elbil i 2030? 


Eventet Vores autobranche set med de korte briller: 
• Hvordan sælger jeg en dieselbil i morgen? 
• Hvordan skaffer jeg den næste lærling? 

Men virkeligheden handler jo ikke udelukkende om salg og reparation af elbiler i tyverne, den er også et spørgsmål om, at der skal sælges en dieselbil i morgen. For ikke at tale om, hvordan man skaffer næste lærling. 

Også her giver eventet løsningsforslag og inspiration - Vores Autobranche har både de lange og de korte briller på.

Eventet Vores Autobranche har undertitlen omstilling, fremtid, forretning. Det henvender sig til alle typer virksomheder i den firehjulede branche - overordnet til alle, men især til værkførere, ledere, udviklere, direktører og ejere.

Fik du sat krydset ud for den 7. og 8. maj?



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11