23948sdkhjf

Problemløser-værktøj får mekanikere til at fløjte

Würth Danmark A/S har udvidet sit sortiment med specialværktøj til at løse specialopgaver i autobranchen.

SPECIALVÆRKTØJ Det er dejligt at se tilfredse mekanikere smile eller småfløjte under arbejdet. Det sker, når værktøjet spiller, og arbejdet går som en leg. Og her indtræder specialværktøjer, der gør det lettere at løse specialopgaver, så værkstederne kan tage nye opgaver ind, som de ikke tidligere har kunnet løse.

Med demovideoer og et nyt online system til at finde det rigtige værktøj til at lave eksempelvis affjedring, bremser eller tandremsopgaver er det Würths ambition at klæde værkstederne godt på til at bruge et nyt sortiment af specialværktøj.

- Vores sortiment med specialværktøj løser i høj grad konkrete problemstillinger på værkstederne, eksempelvis nemmere skift af fjedre i undervognen, skift af tandrem eller inden for udtrækning af dyser. Værktøjerne er gennemtænkte og specifikt udviklet til at lette dagligdagens opgaver. Man kan kalde det "problemløserværktøjer", som mindsker arbejdstiden betydeligt ved de forskellige opgaver, siger Würth Danmarks markedschef for Auto/Cargo, Søren Graabach.

Toolfinder giver udbytte

Hos Würth er ambitionen at være en kompetent samarbejdspartner. Derfor kombineres det nye sortiment med tiltag, der skal være med til at sikre at værkstederne kan anvende specialværktøjerne så korrekt og nemt som muligt. Til en lang række af produkterne er der derfor demovideoer. Værkstederne kan også få en demonstration af værktøjet og finde det rigtige værktøj til for eksempel støddæmperskift i det nye Toolfinder, der ligger på wuerth.dk/toolcompass.

Viser gerne brug

- Vi besøger gerne værkstederne for at vise, hvordan værktøjet virker, så auto- og cargoværkstederne kan komme godt i gang med at bruge specialværktøjet bedst muligt. Vores nye onlinesystem, Toolfinder, gør det muligt at finde det rette værktøj. Her kan værkstederne søge på modeller, motorkoder eller andre data og finde eksempelvis det sæt til tandremskift, som passer til den eksakte model/motor, de arbejder med. Til de væsentligste produkter findes der også videoer, som tydeligt og hurtigt viser, hvordan specialværktøjet skal bruges, siger Søren Graabach. 


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094