23948sdkhjf

Ny tysk garanti-chef

Adm. direktør Axel Berger indtræder i bestyrelsen og afløses af dr. Marcus Söldner.

FORSIKRING Den adm. direktør for CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie), Axel Berger (62 år), skifter den 1. januar 2019 til virksomhedens bestyrelse.

Direktørposten overtages af dr. Marcus Söldner, der sammen med Wolfgang Bach, leder af økonomi og generel administration, vil lede virksomheden fremover.

Efter mere end 20 års tjeneste i bestyrelsen, deraf 12 år som adm. direktør, har Axel Berger besluttet at skifte til bestyrelsen. Axel Berger startede allerede hos CarGarantie i 1989 og har haft forskellige ledende stillinger inden for direktionen. Ud over hans operationelle virke inden for salg er det først og fremmest strategiske beslutninger - senest grundlæggelsen af det internationale samarbejde IWS - der har påvirket virksomhedens succes.

Med en nuværende præmie-volumen på 200 millioner euro og samarbejde med over 40 producenter og 23.000 forhandlere er specialforsikringsselskabet med base i Freiburg vokset fra en national virksomhed til en af de førende på det europæiske marked i sektoren garantiforsikringer til autobranchen. Virksomheden er i dag internationalt repræsenteret i 22 lande i Europa og Asien.

Fra BMW og Nissan

Den nye adm. direktør, dr. Marcus Söldner (47 år), har været medlem af CarGaranties direktion i 2,5 år og var ansvarlig for de vestlige og østeuropæiske og asiatiske markeder samt business development og marketing, indtil han tiltrådte stillingen som adm. direktør. Før sit virke hos CarGarantie havde han forskellige ledende, internationale stillinger inden for bilindustrien, blandt andet hos Allianz, BMW Group og Nissan.

Efter at have forestået det globale ansvar for Nissans garantiforsikringsselskab som adm. direktør for Nissan Global Reinsurance, Ltd., skiftede han i 2016 til CarGarantie.

2,1 millioner forsikringer

Wolfgang Bach (60 år) er som leder af økonomi og generel administration ansvarlig for områderne økonomi, controlling, produkt-controlling, it og human resources. Han overtager med Axel Bergers indtræden i bestyrelsen flere interne områder som skadeafdeling og juridisk afdeling. Før han kom til CarGarantie, havde han forskellige bestyrelsesposter i Gothaer-koncernen.

Bestyrelsens erklærede mål er den fortsatte udbygning af førerpositionen på det europæiske marked. Fokus vil ligge på en udvidelse af forhandler- og producentsamarbejdet samt udviklingen af yderligere produkter inden for garanti- og kundeloyalitetssektoren og yderligere styrkelse af servicetilbuddene.

Med 47 års erfaring er CarGarantie en af de førende forsikringsspecialister i Europa med over 2,1 millioner indgåede forsikringsaftaler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.189