23948sdkhjf

Så – nu er det CES-tid

Elektronik-messen i Las Vegas – du kender den som CES – åbner tirsdag denne uge. På mange måder har netop CES overhalet biludstillingen i Detroit som nytårs vigtigste – også for bilverdenen.

CES Helt kort om CES – eller Consumer Electronics Show: Messen i Las Vegas præsenterer i år flere end 4.500 udstillende virksomheder, herunder producenter, udviklere og leverandører af alt nyt under den brede overskrift, elektronik.

Og selv om udstillingen således er det nye fra f.eks. Apple og Google, er Las Vegas-show også blevet mange bilproducenters kampplads.

Blandt bilproducenter, der har taget hul på fremtiden, er Kia. Koreaneren viser på messen en række teknologier under det samlende navn ”Space of Emotive Driving”, der er en videreudvikling af mærkets vision for opkoblede biler.

Koreanerne forklarer sig således: Vores nye teknologi overvåger førerens følelsesmæssige tilstand ved hjælp af sensorer, der aflæser ansigtsudtryk og hjerterytme og måler elektronisk aktivitet i huden.

Derefter tilpasser systemet kabinemiljøet i henhold til dets vurdering, og i den forbindelse kan det ændre de forhold i kabinen, der påvirker de fem sanser, så køreoplevelsen bliver sjovere.

Alt i alt:

  • CES, Consumer Electronics Show, Las Vegas.
  • Den 8. til den 11. januar 2019

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.135