23948sdkhjf

Nyt Opel-bilhus: Unicars satser stort og grønt

Den 2. januar slår Thomas Ølshøj og resten af holdet bag Unicars i Hillerød dørene op til Nordsjællands grønneste bilhus.

BILSALG Hvad der tilbage i april var en tom grund over for Plantorama i Hillerød, er nu blevet til et nyt og topmoderne Opel-bilhus. Og som noget helt særligt er der tale om Nordsjællands grønneste af slagsen, oplyser Unicars i en pressemeddelelse.

Blandt mange grønne visioner kommer et stort solcelleanlæg nemlig til at levere størstedelen af Unicars daglige elforbrug, hvilket har ligget direktør Thomas Ølshøj meget på sinde:

- Vi er i en branche, hvor vores produkt har en direkte indvirkning på miljøet. Og netop derfor er det mig særdeles magtpåliggende, at det fodaftryk vi fra vores virksomhed efterlader til de kommende generationer, er så lille som muligt, udtaler Thomas Ølshøj og fortsætter:

- Udover solcellerne er huset bygget op med miljøstationer, der opsamler olier og væsker fra ældre og skadede biler, således at det ikke trækker ned i jorden. Man skal med andre ord kunne rive huset ned om 100 år og dyrke grøntsager i den gamle landbrugsjord dagen efter, at det er væk, uddyber direktøren.

Han understreger, at byggeriet og driftens påvirkning af miljøet har været en prioritet fra dag et:

- Jeg er både stolt og glad for, at vi nu er kommet i mål med et utroligt grønt bilhus her i hjertet af Nordsjælland, siger han.

Stort pladeværksted

Positivt er det også, at et nyt stort bilhus kræver flere medarbejdere.

Unicars i Hillerød har derfor næsten fordoblet medarbejderteamet. I Hillerød er der i dag 12, og fra det nye år vil der være cirka 22 medarbejdere.

- Både i salgsafdelingen og på værkstedet har vi øget staben, og så får vi som noget nyt i Hillerød også et stort pladeværksted, der skal bemandes, fortæller Thomas Ølshøj.

- Kunderne vil eksempelvis blive mødt af vores dialogmodtagelse, når de kommer ind med bilen. Her gennemgår vi sammen, hvad der skal laves, på en måde, der er forståelig for kunden, så der ikke kommer nogle grimme overraskelser. Herefter kan man vente i vores nye store kundelounge, der byder på en hidtil uset gennemsigtighed: Man kan nemlig følge med i hele processen gennem de store glaspartier. Eller selvfølgelig køre videre i en af vores lejebiler, mens værkstedet tager sig af køretøjet. Selvfølgelig med det nyeste udstyr inden for bilreparation, tilføjer han.

Udvidet sælgerstab

Salgsafdelingen får også et stort løft. I det nye showroom på næsten 1000 kvadratmeter finder man hele Opels modelprogram under tag. Og da Unicars også udvider sælgerstaben, er man garanteret hurtig og kompetent betjening:

- Det at vi nu kan præsentere alle vores bilmodeller indendørs, og under rummelige forhold, kommer til at give en bedre oplevelse for vores kunder, fortæller Thomas Ølshøj.

- Vi skaber også kontormiljøer, hvor kunderne kan modtage rådgivning i fred og ro.

Stor erhvervsafdeling

I erhvervsafdelingen får alle, fra den selvstændige tømrer med en enkelt varebil til den store flådeejer der har 100 biler kørende, også noget af se frem til:

- Når man som erhvervskunde træder ind i det nye hus, kan man se hele Opels udvalg af varevogne og firmabiler i den 300 kvadratmeter store erhvervsafdeling. Så i og med, at vi har alle bilerne på samme sted, kan vi præsentere et hav af modeltilpassede løsninger som reolsystemer, tyverisikringer og meget andet. Dermed afdækker vi flere behov på en gang og sparer kunderne for deres værdifulde tid, forklarer Thomas Ølshøj.

http://www.unicars.dk/nyheder/2018/q4/vi-flytter-til-vores-nye-bilhus-i-hilleroed kan man se hele byggeprocessen - fra tom grund til færdigt hus på ti sekunder.

Unicars holder i øvrigt åbent hus den 5.-6. januar kl. 11-17 i forbindelse med firmaets store nytårskur-kampagne, både i Hillerød og Birkerød.

Læs mere om: Opel
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14