23948sdkhjf

Det var i maj at...

Motor-magasinet skuer tilbage på året, der gik.

INTERDAN OVERTOG IMPORTEN af Opel til Danmark og Sverige, som nu undergår en forvandling organisatorisk og øget markedsføring.



EN STRIBE ORGANISATIONER

og branchefolk gik sammen i en retssag mod den danske stat om dobbeltmoms på brugte dele, som er anket til Højesteret med Sjelle Autogenbrug som omdrejningspunkt.



GIVE DÆKCENTER FORLOD den nye grossist AD Danmarks værkstedskæde Carspot på grund af problemer - AD Danmark meldte om fordobling af omsætningen og nyt landsdækkende lager.



AVANT DENMARK OVERTOG mangeårige Autech med import af undervognsdele fra Eibach og BBS-fælge.



NON-PROFIT ORGANISATIONEN CARMUNICATION blev præsenteret i Danmark som dem, der vil binde kunder og virksomheder sammen om bildata.



AC-VIRKSOMHEDEN CHRISTONIK bebudede at ville gå ind på testermarkedet med blandt andet firehjulsopmåling.



DIGITALISERINGEN AF BRANCHEN viste endnu en udvikling: Biltorvets Service Online, hvor bilejerne selv booker sig ind på værkstederne.



25. MAJ NÅEDE DE LÆNGE - og kraftigt - omtalte GDPR regler i kraft - altså databeskyttelse af kunderne. Brancheforeningerne havde travlt med rådgivningen.

RYDS BILGLAS, DER ER markedsleder i Norden, bebudede at ville indtage Danmark efter sommerferien med de første fire forretninger i København og Nordsjælland.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22