23948sdkhjf

Det var i september, at ...

Motor-magasinet skuer tilbage på året, der gik.

SALGET BRUGTE DIESELBILER satte rekord. Danske forhandlere hade købt flittigt op i Tyskland, hvor især BMW 5’ere kunne erhverves billigt som følge af dieseldebatten.

DANSK FIRMA LEVERER

plastic til bilfabrikker som BMW, Honda, Mercedes og Tesla. Det er DBI Plastic på Midtsjælland, der har knækket koden og opnået stor succes med produktion og salg af plasticdele.

SAGEN OM DOBBELTMOMS heller ikke fik sin afslutningen. En række autogenbrugere havde lagt sag an mod Skat med krav om tilbagebetaling af dobbeltmoms, men Højesteret har foreløbigt sparket afgørelsen til hjørne.

BILFORHANDLEREN BJARNE NIELSEN rundede sit 30. år. Forhandleren beskæftiger 330 medarbejdere og råder over ti bilhuse - seks i Jylland og fire på Sjælland.

FÆRDSELSSTYRLSEN IGEN BLEV anklaget for nøl. Styrelsen er flere gange blevet beskyldt for sine alt for lange sagsbehandlingstider. Denne gang var det i sager om ombyggede rustvogne, der trækker ud.

BILIMPORTØREN NIC. CHRISTIANSEN var den eneste danske importør, der kunne fremvise røde tal på bundlinjen. Det fremgik af årets TOP 100 analyse. Importøren forklarer det skuffende resulat med bl.a. det stillestående salg i efteråret 2017.

SELVANMELDERI BLEV KULEGRAVET . Motorstyrelsen havde konstateret, at der blev svindlet med den såkaldte selvanmelderiordning, hvor firmaer selv kan fastsætte hvor meget afgift, de skal have retur, når biler er blevet eksporteret til udlandet.

QUICKPOT - DANMAKRS STØRSTE kapital-autokæde kunne fejre 25 års jubilæum. Den Viborg-baserede kæde har i dag 28 værksteder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109