23948sdkhjf

Det var i august, at ...

Motor-magasinet skuer tilbage på året, der gik.

VÆRKSTEDSKÆDEN SKORSTENSGAARD meldte ud, at den satser på en fordobling af antallet af værksteder. På det tidspunkt havde kæden 15 værksteder.

DEN DANSKE BILVERDEN

mistede navnkundige Ole Sommer, der døde i en alder af 87 år. Ud over at være Volvo-forhandler og bilsamler konstruerede han også selv biler.

ÅRETS FØRSTE ELBIL-FESTIVAL havde præmiere i Struer, hvor 8000 lagde vejen forbi. 20 udstillere viste biler og over 500 elbilejere var også mødt frem for at svare på spørgsmål og give prøveture. Elbil-festivalen er arrangeret af Jysk Energi.

FORHANDLEREN EJNER HESSEL kunne fejre 50 års jubilæum. Mercedes/Renault/Dacia-forhandleren har 21 afdelinger med 900 ansatte og en årsomsætning på 2.6 mia. kr.

ALLE BILFORHANDLERE LÆRTE forkortelsen WLPT at kende. Den står for Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure. Det skal give et bedre og mere præcist grundlag for vurderingen af, hvor langt bilen kører på literen, og hvor meget den forurener.

MOTOR-MAGASINET UDKOM i et nyt og faceliftet design. Kodeordene for den "nye model" var Mere Forsiden af den faceliftede avis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189