23948sdkhjf

Pickup med indbygget forsikring

Isuzu og og CarGarantie understøtter det danske forhandlernet med brugtvognsforsikringer og supplerende forsikringer for nye biler.

GARANTIER I mere end 15 år har den japanske bilproducent Isuzu og garantispecialisten CG Car-Garantie Versicherungs-AG fra Freiburg arbejdet sammen. Fra maj 2018 eksisterer der nu også en aftale om samarbejde i Danmark. CarGarantie vil i fremtiden understøtte det danske Isuzu-forhandlernet med brugtvognsforsikringer og supplerende forsikringer for nye biler.

Ved det nye samarbejde er der især opmærksomhed på den populære Isuzu-model D-Max. Isuzu D-Max supplerende garanti 5+2 er udviklet specielt til pickuppen.

Den supplerende garanti forlænger fabriksgarantien på fem år med yderligere to års omfattende sikring mod reparationsomkostninger. Ejere af en D-Max behøver derfor i hele syv år ikke at gøre sig nogen bekymringer om ubehagelige økonomiske overraskelser, oplyser en pressemeddelelse fra CG.

Den supplerende garanti gælder for en samlet kilometer-stand på op til 160.000.

Isuzu og CarGarantie har inddraget specielle brugtvognsforsikringer for andre bilmærker i porteføljen, og disse tilbydes under Isuzu-mærket.

Under navnene Safe Care - Basic, Safe Care - Comfort og Safe Care - Comfort Plus kan man vælge mellem tre forskellige garantidækninger, der rækker fra en eksklusiv modulbeskyttelse til en komplet sikring. Garantiens løbetid er efter eget valg 12 eller 24 måneder.

- Et mangeårigt samarbejde mellem forsikringsudbyder og producent bygger altid på tillid. Vi er glade for og stolte over, at Isuzu i fremtiden betror os Isuzu’er også i Danmark. D-Max-købere nyder i særdeleshed godt af dette samarbejde, men også køberne af brugte biler i høj kvalitet kan nu fleksibelt og med bred dækning sikre sig mod reparationsomkostninger, siger Jens Bachmann, salgschef for CarGarantie i Danmark.

Det europæiske specialforsikringsselskab har over 47 års erfaring og etablerede sig i Danmark med et team for snart to år siden, den 1. januar 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095