23948sdkhjf

Kæde vokser på hjemmebane

Skorstensgaard udvider med 400 kvadratmeter i Kolding.

VÆRKSTEDSKÆDE 10 år. Det var den tid, værkstedskæden Skorstensgaard oprindeligt mente skulle gå, før det blev nødvendigt at udvide matriklen på Trianglen i Kolding, der huser både værksted og administration. Der gik så cirka 3,5 år.

- Sådan er det, når vi vækster, som vi gør. Og vi glæder os til at få mere plads i Kolding, siger CEO Anders Skorstensgaard.

Arbejdet med at bygge ud er netop påbegyndt, og når tilbygningen er overstået, har Skorstensgaard i Kolding yderligere 400 kvadratmeter plads, som primært kommer til at indeholde administration, marketing og bogholderi samt administrativt driftspersonale.

Udvikling i hurtigt tempo

- Da vi flyttede ind på Trianglen 13 tilbage i 2015, mente vi, at vi ville have plads nok til de næste mange år, men vi må jo sige, at med de planer vi har om at udvide Skorstensgaard i hele Danmark, og som vi er rigtig godt i gang med, så er det allerede nu nødvendigt at give vores administration mere plads, fortæller Anders Skorstensgaard om baggrunden for udvidelsen, der kommer mindre end 3,5 år efter indflytningen.

- Med vores planer om at vækste med 7-10 nye afdelinger hvert år er vi også nødt til at geare administrationen til dette, udtaler COO Martin Skorstensgaard og fortsætter:

- Det seneste år har vi vækstet driftsadministrationen og ledelsen med udnævnelser af blandt andet en kædechef og en driftschef, og derfor er det nødvendigt med mere kontorplads.

Klar til indflytning i foråret 2019

Med udvidelsen samler Skorstensgaard administrativt og driftsadministrativt personale på hovedkontoret i Kolding og er klar til at åbne endnu flere afdelinger rundt om i Danmark i 2019. Samtidig styrker kæden de interne linjer og derigennem også relationerne til leverandører og samarbejdspartnere.

Bygherre på dette projekt er Poul Rasmussen/PR Halentreprise, og udbygningen af hovedkontoret forventes at stå færdigt i foråret 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094