23948sdkhjf

Tesla 3 – smugpremiere i Danmark

I dag torsdag er der smugpremiere på den nye elbiler, Tesla Model 3. 500 personer, der har reserveret bilen plus andre interesserede er inviteret til at se, føle og ikke mindst prøve at sidde bag rattet.

BILNYHED Danmarkspremiere på den kommende Tesla Model 3. Det sker i Teslas butik i Bredgade i København hen over hele torsdag.

HYPE Over 500, der har reserveret bilen eller bare interesserede var inviteret til ikke bare at se bilen ”live”, men også til virkelig at sikre sig, at der ikke er en motor i ”motorrummet,” til at prøve alle sæder og ikke mindst til at sidde bag rattet og drømme, at det lige nu er blevet forår, og at bilen ikke holder i en butik inde i København, men på en landevej, der åbner sig foran fronten.

- Model 3 blev reserveret af i alt 325.000 mennesker på blot én uge, fortæller mærkets PR-ansvarlige, Maria Lantz. De havde ikke set bilen eller nogle fakta; det beviser hvor enormt stor interessen er for elbiler og udviklingen af sammenkoblede biler og selvkørende biler.

- Model 3, der er en volumenbil, er en vigtig milepæl for Tesla. Vores mål er at gøre elbiler tilgængelige for mange flere og speede overgangen til miljørigtig mobilitet op, siger Lantz.

Og her midt på eftermiddagen bare vokser køen foran butikken i Bredgade i København.

 

PS: Manden på videoen er Kristoffer Nielsen. Han reserverede sin Model 3 den 10. marts 2018 i år – og i dag så han den!

 

HVORDAN KØRER TESLA MODEL 3 SÅ? Se Motor-magasinets prøvekørsel i specialmagasinet Fremtidens Autobranche, der udkommer sammen med avisen fredag den 14. december.

 

Artiklen er en del af temaet Video.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093