23948sdkhjf

Michelle - næste skridt

Den ene af de to danske racerfurier, Michelle Gatting, er på vej til at blive en af kørerne i verdens første racerserie for kvinder.

KVINDERACE - Jamen, skal kvinder da køre i de samme serier som mænd? Jeg mener; Caroline Wozniacki spiller da ikke mod Roger Federer ...

Sådan formulerer motorsportsekspert og Formel 1-skribent Peter Nygaard sin holdning til kvinder i motorsport.

Det kunne være Nygaards holdning, der har været med til at forme en ny serie, nemlig W-Series, hvor W jo i den grad står for women (kvinder.)

Lige nu kører der en udvælgelse blandt mange kvindelige racerkørere; en af dem er danskeren Michelle Gatting. Michelle som du kender fra både DTC og den nye Superformance GT-serie, fra Porsche Cup og fra karting - hvis du ellers kan huske så langt tilbage.

Michelle er udvalgt til at være en af de i alt 55 kørere, der i slutningen af januar skal køre om at komme i den egentlige serie.

Michelle er en af de i alt 55, der slås om de i alt 18 sæder i serien.

- W-Series køres i Tatuus Formel 3-bil, fortæller Michelle. En normal sæson ville koste 7,5 millioner danske kroner. Jeg kan komme til at køre serien gratis en fuld sæson, samtidig med, at vinder man serien, står der en præmie check på 500.000 $. (det er 3,3 mio. kr.)

At Michelle glæder sig, bobler hendes Facebook-besked over med:

- Der vil blive 18 ledige sæder, og jeg glæder mig til at vise blandt andet de to dommere, David Coulthard og Alex Wurz, lige præcis hvorfor, de skal vælge mig!

... og det siger vi også.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.253