23948sdkhjf

Stifinder på sporet af nye lærlinge-steder

SKAD glæder sig over nyt uddannelsestiltag på Sjælland med en dedikeret uddannelses-koordinator.

ARBEJDSKRAFT At udvikle og vedligeholde relationer mellem erhvervsskoler og arbejdsgivere er essentielt for at sikre lærepladser og skabe muligheder for at få flere til at vælge en erhvervsuddannelse i lak- og karrosserifaget. Derfor hilser karrosseri- og lak-branchens fagorganisation SKAD det velkomment, at College360-Auto i Silkeborg har taget initiativ til at etablere en fast Sjællands-kontakt for lak- og karrosseriværkstederne. Christian Dybro Jensen skal således nu besøge sjællandske virksomheder for opdyrke nye lærlingepladser.

Et nyligt afholdt møde mellem Christian Dybro Jensen fra College360-Auto i Silkeborg og SKADs direktør Thomas Krebs havde til formål skabe et godt samarbejde med fokus på kvalitet, god dialog og gensidig kommunikation overfor værkstederne og de unge.

- Personligt har jeg altid brændt for faglig uddannelse og har selv virket som underviser i mange situationer i branchen de seneste mange år, siger Thomas Krebs.

- Christian Dybro Jensen virker som en yderst kompetent mand, der er velbevandret i uddannelsessystemet og også i branchen. Han ved, hvad der er vigtigt og kender til både gode og mindre gode forhold i forbindelse med lærlinge. Derfor er jeg glad for, at der nu kommer øget fokus på fagene også på Sjælland. Branchen har mangel på ny og kompetent arbejdskraft, og det vil tilspidses i de kommende år, hvis vi ikke løfter i flok. Jeg opfordrer derfor virksomhederne at tage godt imod Christian, siger Thomas Krebs.

Selv siger Christian Dybro Jensen, at det fra skoles side er vigtigt at have en god og dyb dialog med arbejdsgiverne.

- Gennem dialog mellem skole og virksomheder sikrer vi, at uddannelsesforhold er gode, hvilket i sidste ende kommer begge parter til gode, både lærlingen og arbejdsgiveren. Skolen har desuden et godt samarbejde med SKAD, der løbende støtter op omkring vores tiltag, og det er vi rigtig glade for, siger Christian Dybro Jensen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125