23948sdkhjf

Leder: Fremtiden - den er her nu

Amerikanske Tesla flytter service og reparation ud på landevejen med mobile enheder - konceptet vedkommer hele autobranchen.

LEDER Få din Tesla repareret og serviceret hjemme hos dig selv. Eller på dit arbejde. Eller hvor du nu måtte have lyst! Det er seneste udmelding fra Elon Musk. Og nej; det er ikke et luftkastel eller en flyvsk plan om noget, han kunne tænke sig at gøre some day.

Elon Musk kører uden værksteder i USA allerede i dag. Og næste region, han lander sit ingen-værksteder-koncept, er her i Norden. Og Norden - det er også os i Danmark.

Så når Musks bil i Golf-klassen, den kommende Tesla Model 3, lanceres i Danmark, kommer også "vi servicerer ude hos Dem-konceptet."

Her i Danmark. Nu. Fremtiden er ikke længere i morgen. Fremtiden er nu.

Husker du, da vi, for ikke længe siden, så de første reklamer med "Stenslag - det ordner vi der, hvor du er ",og " Vi retter bulen ud ude hos dig". Det var den lille begyndelse. Nu kører Tesla videre med den store.

Nogle sidder måske og bliver opgivende; måske modløse over en nyhed som denne. Eller slår det hen med et "skidt, det vedkommer ikke mig". Og det gør det jo heller ikke, hvis du er lige glad med at følge med. Men med de nye ideer og koncepter åbner de nye muligheder sig.

Man taler om at fiske i oprørte vande: Elon Musk har i den grad oprørt værktedsvandene. Så alle med friske ideer, gå-på-mod - måske også vovemod: Så er det nu, der skal rykkes igennem; mulighederne ligger lige derude og venter på dig. Så jeg siger bare ...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094