23948sdkhjf

Ny Volkswagen-SUV møder mini

Ny Volkswagen T-Cross på teknikken af Polo - ny konkurrent til især Renault Captur og Seat Arona.

VOLKSWAGEN Alle bilfabrikanter sprøjter i øjeblikket den ene SUV ud efter den anden. SUV er kommet for at blive. Alle vil køre SUV. Også hos Volkswagen! Faktisk er hver femte Volkswagen i verden en SUV.

Den nye Volkswagen T-Cross med verdenspremieren i Amsterdam, er en mini-SUV i stil med Captur og Arona. En spritny model, som henvender sig til det urbane, praktiske og cool folkefærd, som tyskerne formulerer det. Den nye T-Cross ligner en mini-Tiguan og er en praktisk lille bil bygget på Polos platform. Fronten minder lidt om den største SUV i familien, nemlig Touareg, mens bagenden er sin helt egen - med en gennemgående refleks-linie, som giver en lille association til Audis nye baglygte-design. Om dét er Volkswagens nye design for SUV´erne, kunne man godt forestille sig.

VW T-Cross - helt kort

Type: 5-personers mini-SUV. 

Design: Forhjulstræk. 

Motor: 1,0 R3 

Effekt: 95 hk 

Forbrug: i.o. 

Pris: Fra 199.900 kr. 



T-Cross er ikke en ret stor bil udad til, men indvendigt fornemmede jeg på bagsædet, hvordan loftshøjden og den gode benplads giver følelsen af at sidde i en stor bil.

T-Cross har også praktiske detaljer. Meget praktiske endda. En henvender sig især til store børnefamilie med masser af oppakning - bagagerummet kan nemlig udvides. Ja, du læste rigtigt. Hele stolerækken bagi kan skubbes enten frem eller tilbage, således at man enten har ekstra stort bagagerum eller man har ekstra meget benplads på bagsædet. Genialt tænkt!

Derudover kan bagsæderne lægges helt ned, således at man har et helt plant, stort bagagerum.





Benedicte Engel er ejer af og chefredaktør på Kvindernes Bilmagasin.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.386