23948sdkhjf

Investerer i fremtiden for emobilitet

ABB vil opføre et nyt, fuldt bæredygtigt, globalt hovedkontor og forskningscenter for ladeinfrastruktur, der vil sætte turbo på koncernens position i EV-opladning.

ELBILER Det 3600 kvadratmeter store forskningscenter, som skal stå færdigt i juni 2019, er et tydeligt signal om ABB’s engagement i at fremme bæredygtig mobilitet. Prisen er 65 millioner kroner.

ABB fik for nylig global anerkendelse af Fortune Magazine, som rangordnede ABB som nr. 8 på sin liste over virksomheder, der "ændrer verden" med henvisning til de fremskridt, ABB har gjort inden for e-mobilitet og EV-opladning.

- Investeringen i dette nye hovedkontor og forskningscenter i Holland demonstrerer ABB’s engagement i teknologisk lederskab og sætter

standarden, når det gælder bæredygtig mobilitet. Faciliteterne vil give os mulighed for at øge hastigheden i vores produktudvikling og tests, samt sikre at vi kan levere innovative produkter til markedet hurtigere end nogensinde, udtaler Frank Muehlon, adm. direktør for ABB’s EV ladeinfrastruktur-enhed.

Huset kommer til at ligge i den sydlige del af TU Delft Campus i Heertjeslaan, hvor det hele startede, og vil huse op til 120 ansatte.

De studerende, som grundlagde Epyon (den EV-opladningsvirksomhed, der blev opkøbt af ABB i 2011), var tidligere studerende fra Delft Tekniske Universitet.

Digital kopi af bilen

Med inter-operabilitet som nøglefokus for ABB-opladere vil bygningen blive udstyret med den nyeste teknologi for at sikre, at ABB’s opladere er kompatible med alle typer af køretøjer. Simulatorer er bygget præcist til formålet, hvor 95 procent af alle test udføres med en digital kopi af køretøjet i simulatoren.

ABB opererer i mere end 100 lande med mere end 147.000 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156