23948sdkhjf

IT-gazelle flytter bjerge for bilforhandlere

Hver gang Biltorvet løser en opgave, får man to nye, beretter direktøren, som er glad for travlheden og nylig gazellekåring.

KÅRING I år sælges der 190.000 nye og brugte biler for i alt 35 milliarder kroner gennem bilsalgsstyringsprogrammet AutoDesktop, der er udviklet af Biltorvet A/S. Firmaet er netop udnævnt som gazelle af Børsen - en titel der kræver en fordobling af omsætningen over fire år.

- Jeg er glad for kåringen, og det er tilfredsstillende, at virksomheden er sund og vokser. Vi har en størrelse nu, hvor vi har netværk, indsigt og ressourcer til at flytte bjerge for bilforhandlerne. Det er koncentreret arbejde at bygge sådan en forretning op fra grunden. Vi er nået langt, men vi sætter os hele tiden nye mål, siger direktør Claus Nyboe.

Et af bjergene er produktet Samtykke.net, der gør det let at indsamle og opbevare samtykker, som kunder afgiver til forhandlerne, så de kan sende tilbud og anden annoncering, og stadig opfylde de skærpede krav fra GDPR-lovgivningen.

- Samtykke.net er et eksempel på, at vi har et format og en position i markedet, hvor vi både kan udvikle og trænge igennem med et helt nyt produkt af strategisk karakter, siger direktøren, der samtidig gør opmærksom på, at selv de helt store virksomheder går all in hos Biltorvet ved at bruge AutoDesktop som deres salgs- og CRM-værktøj, og samtidig vælger Biltorvets hjemmesideplatform som grundlag for online aktiviteter.

Stor tillid

Biltorvet A/S er seks år efter stiftelsen, hvor mere end 400 bilforhandlere gik sammen i en aktieordning, nærmest eksploderet og er i dag meget mere end den kendte bilportal, biltorvet.dk. I dag leverer firmaet alt fra hjemmesider til it-salgssystemer og apps til bilforhandlere og importører.

Selvsikker spydspids

- Vi stiller os i spidsen for digitaliseringen af den danske bilbranche, slår Claus Nyboe fast.

De penge, som flyder ind i virksomheden, bliver brugt på investeringer i nye produkter og udvikling. Den specielle ejerkonstruktion gør nemlig, at der ikke er noget krav om et kæmpeoverskud, men alene fokus på udvikling til gavn for branchen.

Gazellevirksomhederne fejres ved arrangementer i hele landet. Den store finale er den 5. december på Tivoli Hotel i København.

AutoDesktop

AutoDesktop fra Biltorvet A/S bruges af lige under 900 bilhuse i Danmark, og flere står lige på tærsklen.
Biltorvets styrke, eller hemmelighed om man vil, er, at afdække alle behov i et bilhus med ét og samme program, så man slipper for at taste ting ind flere gange og bevarer det fulde overblik. Med programmet holdes der styr på kunder, biler, leads og dokumenter, oplyser Biltorvet.
Programmet har integrationer med de fleste forsikrings- og finansieringsselskaber, så bilsælgerne ikke alene kan sælge biler, men også klare finansieringer og forsikringer direkte fra programmet. Derudover snakker programmet også sammen med de mest brugte økonomisystemer, så man kun skal taste ting ind én gang.
Mange af funktionerne kan styres fra en app på mobilen, som gratis følger med.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094