23948sdkhjf

Kæde åbner nyt værksted i Holstebro

Skorstensgaard er nu oppe på 17 afdelinger.
VÆRKSTED Torsdag den 1. november åbnede Skorstensgaard i Holstebro. Det er værksted nummer 17 i Danmark.
Virksomheden blev startet i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard.
- Det er helt oplagt for os at etablere et værksted i Holstebro, der er en stor by, og vil gerne ind i Holstebro, hvor der er et stort kundepotentiale, siger adm. direktør Anders Skorstensgaard, der har grundlagt firmaet i samarbejde med sin bror Martin.
Værkstedet er placeret på Hjaltesvej 12, hvor Skoda tidligere havde værksted. Der er også en særlig grund til, at næste åbning finder sted i Holstebro.
Kender byen godt
- Martin Skorstensgaard og jeg er vokset op i Aulum, som ligger tæt på Holstebro, så vi kender byen ret godt, og da vi fandt dette værksted med denne fantastiske beliggenhed, var det en nem beslutning for os, siger Anders Skorstensgaard.
Ved siden af ombygningen har firmaet sammensat værkstedsholdet, som består af mekanikere, lærlinge, en værkfører og så afdelingschefen. Man begynder med 5-6 mand, men forventer at komme op på 10-15 medarbejdere.
Torsten Sandberg som afdelingschef
Afdelingschef i Holstebro bliver Torsten Sandberg, der er udlært mekaniker og desuden seniorsergent i Hæren. Han er bosat i Holstebro og kender byen godt.
Med afdelingen i Holstebro har Skorstensgaard nu 17 afdelinger og 250 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094