23948sdkhjf

Bremsedele ændrer brand

Ny emballering, nyt hjemmesideindhold og øget teknisk support til Jurid-kunderne.

ÆSKER Federal-Mogul Motorparts meddeler, at de lancerer en brandforbedring i flere faser af deres bremsemærke, Jurid.

Den første fase vil begynde med ny emballage til deres bremseklodsserie til lette køretøjer (LV). Derefter følger resten af porteføljen, som blandt andet omfatter kommercielle køretøjer (CV).

Forbedringer på hjemmesiden og forøgede onlineressourcer udgør ligeledes en del af opdateringen, som bygger på dette brands stræben efter tysk, teknisk ekspertise bakket op af deres fokus på kundesupport.

- Gennem kontinuerlig forskning og udvikling tilpasser vi løbende vores bremseteknologi til markedets behov, selv når det gælder emballering, forklarer Gozde Kirali, brandmanager inden for bremsedele hos Federal-Mogul Motorparts.

- Det er grunden til, at vi fuldstændig omdesigner vores emballage, så den er på linje med den teknologidrevne ånd i vores brand. Uanset om vi udvikler bremseklodser eller kataloger, så er præcision, sikkerhed og pålidelighed kernen i Jurids teknik, tilføjer han.

Find min del

Den nye emballage omfatter en QR-kode, der udgør et link til "Find My Part"-siden på Jurids hjemmeside, som indeholder produktspecifik information som monteringsanvisninger og tip.

Selve hjemmesiden indeholder yderligere information om både LV- og CV-serierne såvel som tekniske tip, monteringsvejledninger, kataloger, tekniske øvelser og -videoer.

Desuden findes der et nyt blog-afsnit, hvor teknikere, værkstedsejere og distributører kan læse de seneste nyheder fra Jurid om produktinformation, forfremmelser, begivenheder og andet.

Flere æskestørrelser

En anden fordel ved den nye emballage er det større udvalg af æskestørrelser, som reducerer spild af opbevaringsplads betydeligt og øger distributionskapaciteten, oplyser Federal-Mogul. Nok så vigtigt er det, at emballagen også indeholder Federal-Mogul Motorparts’ antiforfalskningsmærkat, som sikrer at teknikere kan have tillid til, at den del, de monterer, er en Jurid komponent.

Jurid i 103 år

Jurid har introduceret utallige bremsenyheder, siden selskabet blev grundlagt i 1915 - fra de allerførste kompressionsstøbte bremser i 1920 til lanceringen af Jurids hvide bremseklodser næsten 100 år senere.

Jurid leverer bremseklodser, bremsebakker, bremsekabler og koblingskabler. Alle Jurids komponenter testes og fremstilles hos Federal-Mogul Motorparts’ fabrik i Glinde i Tyskland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109