23948sdkhjf

Udstyr til fremtidens mekanikere

FTZ-MESSE: AC Hydraulic præsenterer både trådløs lift og branchens laveste donkraft på FTZ messen.

LØFTEUDSTYR På FTZ messen i Odense vil AC Hydraulic A/S både præsentere deres trådløse lastbilslift og markedets laveste donkraft, fortæller Jesper Vestergaard, der er markedsansvarlig hos den midtjyske producent af løfteudstyr.

- Vi har flere spændende nyheder med på messen. Vi har blandt andet moderniseret designet på vores lufthydrauliske donkrafte, der fremover betjenes ved hjælp af to smarte ergonomiske trykknapper, og vi har fordoblet luftmotorernes hastighed i vores saksedonkrafte Jeg er dog sikker på, at det største trækplaster vil blive den nye trådløse styring på vores inground lift og vores lille 4-trins luftdonkraft med en minimums højde på kun 100 mm, fortæller han.

Fokus på ergonomi

AC mærker stor efterspørgsel efter produkter, der kan håndtere de stadig stigende krav til det moderne værksted, hvor især ergonomien i de seneste 5-7 år er blevet en vigtig parameter.

- Der er mangel på unge dygtige mekanikere. Arbejdstilsynets regler sikrer ordnede arbejdsforhold på alle danske værksteder, og derfor er kvalitetsudstyr og "work-smarter-not-harder-løsninger" ofte tungen på vægtskålen, når de dygtigste mekanikere skal vælge jobs. Vi er den eneste producent af løfteudstyr, der har 100 procent dansk produktion og den eneste producent i verden, der tilbyder 10 års garanti på rammer, chassis og stålkonstruktioner samt tre års garanti på det hydrauliske system. Det er derfor klart, at det er en udvikling, vi kun hilser velkommen, slår Jesper Vestergaard fast.

ACs stand byder på et bredt udvalg af løfteudstyr og skarpe tilbud, og AC’s team ser frem til et par travle og spændende dage med demonstrationer af kvalitetsudstyr og fokus på værkstedseffektivitet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236