23948sdkhjf

En sikker opbremsning

FTZ-MESSE: Brembo klar til branchemesse med eftermarkeds nyheder.

BREMSESKIVER Takket være sin flerårige erfaring inden for produktion af bremsesystemer til køretøjer deltager italienske Brembo atter som udstiller på FTZ messen 7. og 8. november i Odense.

På messen vil besøgende have mulighed for at se en række produkter, som Brembo tilbyder til eftermarkedets fagfolk.

Først og fremmest er de nye Brembo XTRA bremseklodser, fremstillet af mere end 30 forskellige komponenter og udviklet for at maksimere fordelene ved Brembos eftermarkedsudvalg af borede (Brembo Xtra) og slidsede (Brembo Max) bremseskiver.

De øger ikke kun ydeevnen i forhold til pedalfølelsen, men også med hensyn til komfort og holdbarhed, oplyser Brembo.

Den nye løsning har en høj friktionskoefficient, der afspejler en mere afgørende og stabil bremsning, både ved lave og høje temperaturer. Alt dette sikrer større kørekomfort og forbedret bremsepedal præcision uden at gå på kompromis med produktets kilometertal, lover Brembo.

På Brembo-standen kan gæsterne også finde produkter fra de to-stykker-skiver, der er beregnet til de vigtigste bilproducenter, der omfatter co-cast skiven. Denne skive består af en high-carbon bremseoverflade og en stålhætte, som er koblet under en speciel støbeproces, der sikrer øget ydelse og reduceret vægt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094