23948sdkhjf

Fuld fart på det nye Din Bilpartner

Landsmøde hos FTZ-værkstedskæden Din Bilpartner, som gjorde status over deres relancering.

ÅRSDAG 140 værkstedsindehavere og ledsagere deltog i Din Bilpartners årlige landsmøde, hvor der selvsagt var fokus de seneste syv måneder, hvor Din Bilpartner kickstartede en revitalisering af kæden.

Det omfattede blandt andet nyt logo, mere kundevendt markedsføring, stærkere digital tilstedeværelse, som Din Bilpartner kalder den frie autobranches mest ambitiøse facadeprogram. Desuden en opdatering af kædens kvalitetsprogram Den Høje Standard, højt fokus på uddannelse, samt mere målrettet forretningsudvikling med kædens værksteder.

Indsatsen fra både kædekontor og kædens medlemmer er også blevet bemærket i branchen, hvor Din Bilpartner, som eneste frie værkstedskæde, er blevet nomineret til to priser ved Auto Awards 2018. I kategorien ’Årets markedsføringskampagne’ er Din Bilpartner nomineret for hurtigt videre-kampagnen, mens det er den igangværende revitalisering af kæden, der har bragt Din Bilpartner i det fine selskab som kandidat til titlen som ’Årets værkstedskæde’. Kåringen finder sted den 27. november og afstemningen er åben frem til 21. november, hvor alle kan stemme på autoawards.dk.

Strategi frem mod 2021
- Vi vil være den stærkeste værkstedskæde, der skaber en stærkere forretning for vores medlemmer. Men uden en plan er en vision blot en drøm, lød det fra kædechef Jakob Knudsen, som præsenterede strategien for Din Bilpartner frem mod 2021, der inkluderede en plan for, hvordan visionen skal føres ud i livet via samarbejde mellem Din Bilpartners kædekontor og kædens værksteder. Her blev frihed, differentiering gennem stærkere kædeidentitet samt kædens kvalitetsprogram Den Høje Standard fremhævet som vigtige elementer.

Dagen sluttede af med en festmiddag for indehavere og ledsagere med underholdning af stand-up komikeren Jesper Juel, LIVE-musik, dans og gode muligheder for at pleje relationerne til kolleger fra hele landet. bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125