23948sdkhjf

Nyt servicekoncept rammer FTZmessen

FTZ lancerer konceptet ’Service- og reparationsaftaler’ på Årets FTZ Messe.

FORBUNDET FTZ’s nye koncept ’Service- og reparationsaftaler’ er et modul i FTZ webkatalog, der ifølge autogrossisten gør det nemt for værkstederne at udforme faste aftaler med deres kunder, og dermed knytte dem tættere til sig. Det fortæller Claus Dilling, der er Business Development Manager hos FTZ.

- Faste aftaler får omsætningen såvel som kundeloyaliteten til at stige, og derfor har FTZ gjort det nemt for værksteder at indgå de service- og reparationsaftaler, som kunderne har brug for på de nyere biler. Indtil videre kan værkstederne tegne aftaler på biler, der er op til to år gamle, fortæller Claus Dilling.

Omsætningen skal op
- For bilejerne er service- og reparationsaftaler attraktive, fordi man som bilejer reelt løbende sparer op til større udskrivninger og udskiftninger af reservedele, der naturligt kommer ved faste serviceintervaller. Når noget er attraktiv for bilejerne, vil det også være det for autoværkstederne, som vi er til for, siger Claus Dilling fra FTZ, når han spørges om årsagen til lanceringen.

- En god dialog åbner naturligt op for mersalg, fordi det bliver lettere at tilbyde tillægsydelser som blandt andet vejhjælp, dækskifte, opbevaring af dæk og så videre, forklarer FTZ-manden.

Integration med FTZ+
Indtil videre har det ikke været muligt at tilbyde integration med FTZ+, der er FTZ’ kundestyringsprogram. Men på FTZ-messen lanceres denne integration. Modulet i FTZ webkatalog for service- og reparationsaftaler gik i luften i juni 2018, og der er ifølge FTZ selv allerede mange brugere i gang. Hvert enkelt værksted kan tilrette aftalen til sit eget prisniveau og de mulige tilvalgsprodukter, der sikrer mulighed for mersalg. Standardaftalen bliver automatisk udformet ved at indtaste bilens registreringsnummer.

- Så snart aftalen ser ud, som værkstedet ønsker det, trykker de på print og får kundens underskrift. Lettere bliver det ikke at få flere faste og bedre kunder, siger Claus Dilling fra FTZ.

Stand D-6130

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093