23948sdkhjf

Værkstedskæde får anerkendelse

FTZ’s værkstedskæde Din Bilpartner kan løbe med flere priser til årets Auto Awards. Det vil man understrege på messe.

HÆDER Din Bilpartner er nomineret i to kategorier til Auto Awards 2018 - både som Årets Markedsføringskampagne og Årets Værkstedskæde. Det vil man gerne sætte en streg under på årets FTZ messe i Odense. Kædechef Jakob Knudsen ser frem til, at værkstedskæden med god samvittighed kan skyde brystet frem.

- Vi glæder os til at vise den revitaliserede udgave af Din Bilpartner frem på årets FTZ Messe. Her kan messegæsterne opleve vores nye logo, og vores opdaterede kvalitetsprogram ’Den Høje Standard’. Desuden giver vi smagsprøver på vores nye brandingunivers og facadeplan, siger fortæller Jakob Knudsen.

’Hurtigt videre’ er Din Bilpartners nye slogan og en af årsagerne til anerkendelsen fra Auto Awards 2018. Kæden er nomineret i kategorierne Årets Markedsføringskampagne og Årets Værkstedskæde.

- Bag vores markedsføring ligger et større analysearbejde. Herfra ved vi, at for danskerne betyder bilen frihed. Det gælder frihed til at kunne komme nemt omkring til hverdagens gøremål, såvel som frihed til at køre ud i det blå for at besøge venner og familie eller bare opleve noget nyt, forklarer Jakob Knudsen og fortsætter:

- Når bilen skal på værksted, bliver friheden indskrænket, og det er dér, vi gør en forskel, fordi vi sætter en ære i at få folk hurtigt videre. Ved at blive nomineret i kategorien Årets Værkstedskæde, bliver vores høje kvalitet og effektivitet også anerkendt.

Et makeover
Vejen til relanceringen blev lagt af Din Bilpartners værksteder landet over til sidste års landsmøde. Her deltog alle værkstedsindehavere i debatten om Din Bilpartners fremtid, hvorefter relanceringen gik i gang. Den førte til nyt logo, nyt slogan og opgradering af kvalitetsprogrammet ’Den Høje Standard’, som alle værksteder i kæden følger.

- Den Høje Standard’ udgør en garanti for god kvalitet på en lang række områder. Hos Din Bilpartner er både udstyr og uddannelse altid opdateret, og værkstedet fremstår pænt og ordentligt, så kunderne oplever professionalisme og imødekommenhed, siger Jakob Knudsen og supplerer:

- Desuden er Din Bilpartner i front, hvad angår digitalisering, så kunderne kan booke tid og handle online, præcist når det passer dem. Dét betyder både frihed for kunderne - såvel som for værkstederne. Vi glæder os til at møde nye potentielle medlemmer på FTZ Messen og fortælle meget mere om den opgraderede udgave af Din Bilpartner.

Vinderne af årets Auto Awards findes den 27. november.Stand C-3948

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22