23948sdkhjf

Vind en Ferrari - sådan da

FTZ-MESSE: Der er mange ting på højkant på årets FTZ Fagmesse. Dometic melder sig i koret.

KONKURRENCE Der vil højst sandsynligt være en del teknikere, som kommer til at lægge vejen forbi Dometic Waecos stand, når den store FTZ Fagmesse kører i højt tempo i Odense den 7.-8. november. Der er nemlig intet mindre end en Ferrari på højkant. Godt nok er der tale om en såkaldt "mini-Ferrari" - også kaldet Ferrari La Ferrari - men den skal man bestemt ikke kimse ad, lyder det fra Dometic Waecos Key Account Manager, Martin Lykkegaard.

- Hvis man har et barn derhjemme, som ønsker en smart elektrisk bil at køre rundt i, så er det her simpelthen sagen, siger Martin Lykkegaard.

Mini-Ferrarien, der i butikkerne koster omkring 3.900 kroner, ryger med i købet til samtlige de værksteder, som til FTZ Fagmessen investerer i en af Waecos fyldestationer i Low Emission-serien.

- Vi har noteret os, at mange af de teknikere, som besøger vores stand, er i en aldersgruppe, hvor de formentlig har et barn eller barnebarn derhjemme, som vil synes, at det er alle tiders med en Ferrari i husstanden. Derfor har vi lavet en pakkeløsning med både fyldestation og Ferrari, siger Martin Lykkegaard.

Et barn kan betjene den
Men hvad har en Ferrari overhovedet med en fyldestation at gøre, vil den kritiske marketingkonsulent måske spørge. Martin Lykkegaard er ikke i tvivl:

- Hvis man leder efter en symbolsk sammenhæng mellem Ferrari og vores fyldestationer, så er det skam tænkt igennem, siger han og uddyber:

- Valget af en "Mini-Ferrari" skal selvfølgelig afspejle, at vores fyldestationer er de hurtigste på markedet, og at de samtidig er så enkelt opbygget, at selv et barn kan betjene dem, slutter Martin Lykkegaard.

Dometic Waeco deltager i FTZ Fagmessen for ottende gang. I år har Dometic samme placering som sidste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.211