23948sdkhjf

Overtagelse i lakbranchen

Nordjysk Autolakering A/S i Sæby er solgt til Backhausen A/S.

VIRKSOMHED Med virkning fra 29. oktober overtages virksomheden Nordjysk Autolakering A/S, Jupitervej 10 i Sæby af Jesper & Daniel Backhausen.

Virksomheden blev ellers i 2017 solgt til Morten Tønnesen og to private investorer, men alle aktier er nu opkøbt af Backhausen.

Nordjysk Autolakering bliver således søsterselskab til Backhausen A/S som har været drevet af Jesper og Daniel Backhausen siden 2007.

Backhausen A/S beskæftiger sig primært med autoopretning og lakering af personvogne i Frederikshavn og Hjørring og har siden 2014 været medejer af den landsdækkende kæde Lakexperten.

- Det har længe været et ønske at kunne udvide vores forretning til også at omfatte lakering af lastvogne, busser og større industriopgaver. Dette bliver nu en realitet med opkøbet, fortæller Jesper Backhausen. Han vil fremover stå for driften af Nordjysk Autolakering A/S, mens Daniel Backhausen fortsætter som driftsleder i Backhausen A/S på Ellehammervej 9 i Frederikshavn.

Både Jesper og Daniel Backhausen er uddannet hos Nordjysk Autolakering, under den forrige ejer Martin Møller Larsen. De har således mange års erfaring med alt indenfor autolakering og ser frem til samarbejdet med medarbejdere, kunder og leverandører. bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078