23948sdkhjf

Sæt rigtige for aircon og svejsegasser

Praxair benytter mest FTZ-messen til at komme i dialog med kunderne om nye krav og teknologi.

VIDEN Når man er specialist, er det rart at kunne give god kunderådgivning. Den danske leverandøre Praxair fra Fredericia vil på FTZ-messen præsentere de produkter, som firmaet sælger via FTZ; Oxygen, Acetylen, Nitrogen, Carbondioxid og svejsegasser, som bruges inden for mange anvendelser på autoværksteder.

Men for Praxair handler deltagelse på messen ikke om at sælge produkter men mere om at give råd og vejledning i valg af gasser og anvendelsesformer.

- Flere bilfabrikanter er jo gået over til at bruge carbondioxid CO2OL-R744 som et miljøvenligt kølemedie til aircondition- og klimaanlæg. Det bliver der en fremtid for. Vores forventninger til messen er at møde mange slutbrugere af vores produkter i et segment hvor vi hos Praxair normalt ikke kommer og få en forståelse af kundernes behov for vores produkter. Jeg og Praxair ser frem til et par gode dage blandt kunder og medudstillere, siger salgschef Steffen Jensen.

Gas-design til autobranchen

For at et klima- eller airconditionanlæg kan fungere optimalt, skal kølemediet også være af høj kvalitet. Praxairs CO2OL-R 744 produkt er speciel designet til at møde de krav, som autobranchen stiller for at opnå et driftssikkert system.

Kvaliteten af gassen og emballagen, altså flaskerne, er helt afgørende. Den CO2, Praxair tilbyder autobranchen, er specielbehandlet og kvalitetssikret, så den tilfredsstiller de høje krav til renhed. Her er blandt andet vand- og iltindhold helt afgørende for et systems driftssikkerhed.

Flaskerne er specielt behandlet, så der ikke tilføres fugt i gassen. De er fremstillet af aluminium og er derfor lettere og nemmere at håndtere for mekanikere end traditionelle stålflasker.

Flasken er forsynet med en dobbelt ventil forberedt for både flydende og gas-formigt udtag. Dette betyder, at mekanikeren kun behøver én flaske for påfyldning og tryksætning af systemet.

Praxair oplyser, at CO2OL-R 744 gennemgår en omfattende kvalitetskontrol efter fastlagte forskrifter med en såkaldt gas-kromatograf for alle relevante urenheder.







kile

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081