23948sdkhjf

LEDER: Eksperterne - det er de unge selv

Motor-magasinet har udgivet et magasin til unge, der skal trække flere til autobranchen.

Alle er enige - der mangler unge i vores branche. Og udviklingen går lige nu kun i én retning: Nedad. Og jeg kan roligt love alle, der beskæftiger sig med biler, at det bli’r ikke bedre, med mindre der sker noget drastisk.

Vi giver nu vores bud på at få flere unge ind i autobranchen: Vi udgiver i dag et komplet magasinet med titlen Min Fremtid. Magasinet deles gratis ud til landets studievejledere på UU Centrene, til landets erhvervsskoler og til overflod som supplement til denne uges Motor-magasinet.



Min Fremtid er én stor guide over mulighederne i den samlede autobranche - og en inspiration til hvor fedt det er at skabe sin fremtid i netop vores branche. Vi har (næsten) ikke talt med konventionelle eksperter; for de virkelige eksperter er de unge selv. Så det er dem, vi har fundet, interviewet og givet ordet.



Så her er vores foreløbigt nyeste bud på, hvordan vi får løst problemet. Og jeg benytter lejligheden til at give et snerp: Kom nu, se nu at få ansat en lærling eller to - måske flere - i netop dit firma. Ikke til foråret eller en anden gang. Sæt det øverst på din to-do-liste for i dag.



Så med andre ord: Nej, jeg synes langtfra, at Lars Løkke Rasmussen er ambitiøs nok i sine bestræbelser på at få flere unge ind i den firehjulede branche i sit erhvervsskoleudspil. Men dét er ingen undskyldning for dig - læn dig ikke tilbage og vent på mere action fra Lars Løkke - skab din egen action nu. Inspirationen starter med Min Fremtid - 40 sider med viden og gode råd til dem, der skal bære vores branche ind i elbilfremtiden.



Vi forsøger at være, hvor de unge er - f.eks. på Facebook. Derfor har vi oprettet en Facebook-gruppe netop med titlen Min Fremtid. Tjek den ud!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095