23948sdkhjf

Au2messe 2018 flyvende fra start

Allerede da dørene åbnede onsdag, hvor der var der kø ved indgangen til udstillingscentret Messe C, Fredericia! Se de første billeder fra messen.

MESSE Nu skal der ses nyt værktøj, måske reageres på nogle af de aktuelle tilbud. Og i hvert fald nydes en Arizona-burger. Eller to! Det hele kører onsdag til  torsdag klokken 21.

For mange i autobranchen er efteråret løvfald, lave temperaturer, montering af vinterdæk og alt det der. Men også og måske først og fremmest et besøg på de to store messer arrangeret af au2parts og FTZ.

Den første af de to, au2messen, åbnede onsdag i Messe C i Fredericia. Den næste, FTZ’s tilsvarende show, kører om to uger i Odense Congress Center.

Og selvfølgelig er vi fra Motor-magasinet på begge messer. Hele redaktionen er rykket ud; kom og mød os eller grib fat i os, når du ser os på gangene eller standene – eller i burgerbaren! Vi er der med et håndtryk og på stadig jagt efter gode historier.

Vi ses i dag i Fredericia. Eller om to uger i Odense.

 

Ses

Motor-magasinets red.

 

MESSE C - tidligere Fredericia Messecenter og Dronning Margrethe Hallerne, er et messe-, event- og konferencecenter beliggende i Fredericia.

AdresseVestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157