23948sdkhjf

Brødre nomineret til pris

Anders og Martin Skorstensgaard med i kampen om Årets Ejerleder 2018.

VÆRKSTEDSKÆDE Revisions- og konsulentvirksomheden PwC står bag erhvervsprisen Årets Ejerleder, og i 2018 er Skorstensgaards idémænd og ejerledere, Anders og Martin Skorstensgaard, i finalen i region Sydjylland og dermed blandt de tre bedste ejerledere i området.

Baggrunden for nomineringen til Årets Ejerleder 2018 er, at de to grundlæggere er ejerledere i Skorstensgaard A/S, og siden åbningen af det første værksted i 2009 er det gået stærkt.

I 2018 alene har Skorstensgaard indtil videre åbnet syv nye afdelinger over hele Danmark, og væksten fortsætter langt ind i 2019, hvor man har flere nye værksteder klar.

- Vi er stolte og også ydmyge over nomineringen til Årets Ejerleder 2018 og ser det som en anerkendelse af vores arbejde i og visioner for Skorstensgaard A/S, fortæller CEO Anders Skorstensgaard.

- Målet er at blive Danmarks førende værkstedskæde med gode værkstedsoplevelser for kunderne samtidig med, at vores medarbejdere oplever en dynamisk arbejdsplads, som har fokus på kvalitet og plads til udvikling både personligt og især professionelt, supplerer COO Martin Skorstensgaard.

Dette års tema er tillid

PwC foretager kåringen i samarbejde med Nykredit, Dansk Erhverv og erhvervsmediet Finans på baggrund af et tema, og i år er temaet tillid. Tillid er en af de klare danske kerneværdier og for at være en vinder, som det populært hedder, skal man lykkes med at skabe tillid til sine kunder, medarbejdere og øvrige stakeholders.

Regionskåringen i Sydjylland finder sted 29. oktober. Herfra går vinderen videre til den store landsfinale, som løber af stablen 8. november i København.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172