23948sdkhjf

Du holder da weekend-åbent?

Ugens Leder tager fat på åbningstiderne hos forhandlere og værksteder.

LEDER Jeg er på jagt efter en kalechebil. Ikke for dyr. Ikke for langsom. Jeg fandt den helt rigtige Toyota MR2 - ja, den med kaleche. Kontaktede sælgeren; om jeg kunne komme og se den. Ja, du er velkommen. Bare ikke i weekenden.

Dér røg den handel. Måske var den sorte japaner den rigtige bil; men det fandt jeg ikke ud af. For ligefrem at skulle tage en halv fridag for at se en sportsvogn, jeg var usikker på ... Så nu er jeg gået på jagt efter en Pontiac Solstice.

For mange forhandlere, værksteder og ikke mindst dækmontører (vinterdæk er i fuld gang med at blive monteret) er dette med weekend-åbent et vanskeligt spørgsmål. Men det er det ikke min verden.

Forhandleren med den sorte MR2 gik glip af en handel. Og sådan er det med alle andre, der vælger at dreje nøglen om tidlig fredag eftermiddag.

Det er set gennem mine bilbriller penge lige ud ad vinduet.

Jeg fik det gentaget, da jeg forleden holdt et indlæg for en række af landets førende dækfolk; jeg spurgte lige nu, "nå, har I åbent i weekenden?" Der blev kigget ned hele vejen rundt.

Det er at gå glip af en kæmpe mulighed at holde lukket netop de to dage, hvor langt flest bilejere har tid til at få skiftet dækkene, få ordnet service, få piftet lak og kabine op. Kæmpe mulighed.

Jeg har lyttet til mange forskellige eksperter - men har endnu ikke mødt én, der vurderede, at det bedst for omsætning og overskud at lukke butikken, værkstedet, hvad som helst når fredagsbarerne åbner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109