23948sdkhjf

Danske Baden-Jensen får nyt ISO-stempel

Miljøstandarder er vigtige for autolakerere, og kravene strammes løbende.

MÆRKAT Når man arbejder med, sælger og distribuerer autolakker, er miljøcertifikater i form af ISO-mærkater vigtige pejlemærker for at sikre, at love og krav overholdes. Danske Baden-Jensen har nu i næste ti år været miljøcertificeret med den internationalt anerkendte ISO 14001 standard. Men den skal ændres.

I september blev standarden opgraderet til den nye standard ISO 14001:2015, hvilket også underlægger en virksomhed som Baden-Jensen de vigtigste krav.

- Vores miljøstandard er af stor betydning for vores samarbejde med kunder og andre interessenter, da den sikrer, at vi lever op til alle miljømæssige krav og love. Endvidere er vi efter en grundig gennemgang og tilretninger af firmaets arbejdsprocesser blevet certificeret efter kvalitetsstandarden ISO 9001:2015, som betyder, at vi har helt styr på vores processer, forklarer Susanne T. Gustafsson, der er sekretariatsleder i Baden-Jensen i Kolding.

Et fint forarbejde
Begge standarder er med til at sikre systematik, ensartethed og løbende forbedring i/af virksomhedens håndtering af kvalitet og miljø. Auditor fra Intertek, som er med at til at sikre, at kravene overholdes, konkluderede, at der har været tale om et grundigt forarbejde med opgradering og implementering. Intertek har også tillid til, at Baden-Jensen A/S kan og vil drive systemet effektivt - både i relation til virksomheden, til kunder og øvrige interessenter samt i overensstemmelse med standardernes krav. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14