23948sdkhjf

Alternativ dobbeltmaskine til aircon

Interessen for fyldestationer, der både kan arbejde med nyt og gammelt kølemiddel, får sit helt eget modsvar, når Dometic Waeco til den kommende au2messe lancerer en helt ny kombimaskine, der med et drilsk twist mest af alt har til formål at få værkstederne til at tænke sig om.

AIRCON Der er gang i hemmelighedskræmmeriet på Nordensvej i Taulov. Her er folkene fra Dometic Weaco nemlig i fuld gang med at lægge sidste hånd på en såkaldt dobbeltmaskine, som skal præsenteres til den kommende auto2messe, der løber af stablen den 24.-25. oktober i Fredericia.

Hvad det præcist er, som Dometic-folkene har gang i, vil key account manager Martin Lykkegaard ikke ud med, men at det har noget med fyldestationer at gøre, vil han dog godt afsløre.

 – Vi har ved de seneste messer oplevet, at folk kommer hen og spørger, om vi kan tilbyde fyldestationer, der både kan arbejde med nyt og gammelt kølemiddel, altså såkaldte dobbeltmaskiner.  Det kan vi i udgangspunktet ikke, idet vores oplevelse er, at kombimaskinerne ofte byder på flere udfordringer end fordele. Imidlertid har det ikke afholdt os fra selv at gå i gang med at designe en ny dobbeltmaskine, siger Martin Lykkegaard.  

Afsløres onsdag 

Dometics dobbeltmaskine vil blive afsløret på au2messens første dag, onsdag den 24. oktober, og Martin Lykkegaard er ikke i tvivl om, at interessen bliver stor. 

 - Lad mig sige det sådan, at vi i hvert fald kommer med noget, som ingen nogensinde har set før, og alligevel vil genkendeligheden være stor, lyder det fra Martin Lykkegaard. 

 

Dometic 3136

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234