23948sdkhjf

Kodesprog for farve-kultur

Farve, design, teknologi, passion og partnerskab – forenet i et program: The Code.

UDVIKLING På initiativ af R-M og TheArsenale, en førsteklasses online markedsplads dedikeret til køretøjer og andre transportmidler, arbejder tolv eksklusivt udvalgte uafhængige designingeniører fra Europa på individuelle projekter. Disse projekter er lakeret med R-M-lakker for at vise fremtiden i forhold til mobilitet og ydeevne. R-M og TheArsenale giver de udvalgte, banebrydende designingeniører med forskellige baggrunde i Europa, mulighed for at blive en del af et unikt globalt fællesskab, der værdsætter teknisk ledelse og innovativ brug af farver.

Deltagerne er meget forskellige, fra små unikke kunstnere som Lucky Cat Garage baseret i Frankrig, til erfarne Von Zadig i Belgien. Ligeledes er der deltagere fra meget større designfirmaer såsom KISKA i Østrig, og high-end specialkonstruktions-bilbyggeren Caresto i Sverige. Derudover deltager også den britiske kunstner Death Spray Custom, som er kendt for hans unikke kunstværker på forskellige køretøjsdele.

I Italien giver Lapo Elkann, der repræsenterer Garage Italia Customs, sit personlige syn på farven blå, til The Code, der er en del af initiativet Colors & Design fra R-M, hvor hver designer står for en speciel farvekode, da farven og lakken kan have et unikt blikfang for hvert design. De drager alle fordel af teknisk support fra lokale R-M organisationer. Derudover vil projektet blive promoveret over 12 måneder på www.thecode.rmpaint.com og de sociale medier samt med en afsluttende udstilling.

Gennem sin banebrydende ånd, verdenskendte farvekundskab og sine innovative og brugervenlige produkter, designet til at forbedre kundens fortjeneste, er R-M deres dynamiske partner. I R-M Refinish Competence Center (RCC) tilbyder R-M sine kunder stor fleksibilitet til at opfylde deres træningsbehov i forhold til reparationslakeringer og samtidig leveres innovative og bæredygtige løsninger. Med støtte fra R-M øger kunderne effektiviteten og fortjenesten i deres virksomheder. 
 
 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157