23948sdkhjf

AR-brillen flytter ind på værkstedet

Stenhøj DK præsenterer på au2messen banebrydende teknologi inden for værkstedsindretning.

FREMTIDSKIK På Automechanika messen i Frankfurt dette år præsenterede Autopstenhoj et meget ambitiøst pilotprojekt, der har fået navnet "Uplifting Experiences". Projektet bliver i Danmark præsenteret af Stenhøj DK på au2messen og på FTZ messen. Her vil man kunne afprøve fremtidens teknologi på egen krop.

Projektet består dels af Autopstenhoj Experience, hvor virtual reality viser vejen igennem nogle af selskabets helt store projekter. Man kan således opleve Mercedes Benz og BMW vise deres værksteder frem, hvor man kan komme helt tæt på hele forretningen. Inden for disse VR-modeller har Autopstenhoj defineret visse info-punkter, hvor man får supplerende oplysninger om produkterne, for eksempel brochurer, målskitser og videoer.

Augmented reality

Den anden del af projektet kaldes Autopstenhoj Space - et projekt der arbejder med augmented reality. Det betyder, at man via en app får mulighed for at skanne sine omgivelser og derefter anbringe produkter fra selskabet i dem.

Det giver dig et virkelighedstro indtryk af, hvordan produktet kan se ud på netop det enkelte værksted - lige der hvor indehaveren gerne vil have det til at stå. Man kan desuden bruge sin smartphone eller tablet til at komme helt tæt på selve produktet, og endda virtuelt komme ned under det og se produktet ned til mindste detalje.

Mere virkelighedstro

Formålet med pilotprojektet er, at skabe erfaring med fremtidens teknologier og indhente tilbagemeldinger, indspark og idéer.

- Det bliver et fantastisk værktøj for både kunder og leverandører - nu får vi mulighed for at visualisere projektet langt mere virkelighedstro, end vi kan i dag, siger adm. direktør Søren V. Olesen og fortsætter:

- Vi er stolte af, at være en del af Stenhøj Gruppen, der kontinuerligt sørger for at være på forkant med teknologiske fremskridt og herigennem udvikle innovative og banebrydende værktøjer til alle selskaber i gruppen. Jeg forventer at se flere af sådanne spændende projekter i fremtiden i form af værktøjer til gavn for både os og vores kunder.

Uplifting Experiences kan i Danmark indtil videre kun opleves i år på au2messen og FTZ messen på Stenhøj DK’s stand.mich

Stenhøj D-3106

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11