23948sdkhjf

Bilfirma gennem 50 år

Gunnar Juul kan fejre sit 50 års jubilæum i bilbranchen.

BILSALG Karsten Juul Automobiler A/S i Kolding og Gunnar Juul kan i disse dage fejre 50 års jubilæum i bilbranchen.

Tinna og Gunnar Juul startede i 1968 med forpagtning af BP servicestation i Vamdrup.

I 1977 byggede de nyt værksted på Industrivej 30 i Vamdrup, hvor "Vamdrup Autoservice" koncentrerede kræfterne om reparation af personbiler og lastvogne. Fra begyndelsen af 80’erne koncentrerede firmaet sig alene om personbiler.

I 1979 blev forretningen forhandler af Opel under det daværende Automobilhuset i Kolding. Det gik godt med salg af biler og værkstedet, så forretningen blev udvidet med nyt salgslokale og et større værksted. Firmaet blev kendt for et højt serviceniveau, og fik mange faste kunder i årenes løb. Der er ligeledes uddannet mange lærlinge gennem tiden.

Mitsubishi forhandling

I 1998 overtog sønnen Karsten Juul firmaet, hvor det fik sit nuværende navn Karsten Juul Automobiler A/S. Karsten Juul vendte hjem i familievirksomheden efter blandt andet at have arbejdet hos det daværende Opel i Varde. Få års senere fik firmaet forhandling af Chevrolet, og i dag har firmaet forhandling af Mitsubishi.

Selskabet er således i dag autoriseret forhandler af Mitsubishi og autoriseret serviceværksted for Mitsubishi og Chevrolet.

Gunnar Juul og hans hustru Tinna kunne trappe stille og roligt ned i disse år, men Gunnar Juul er fortsat tilknyttet firmaet som bestyrelsesformand, altmuligmand og chauffør, når firmaet kalder på ham.

I 2011 byggede firmaet nyt moderne bilhus på Saturnvej 1 i Kolding Nord, hvorfra forretningen i dag drives.

I 2015 overtog sønnen Martin Juul halvdelen af virksomheden, efter at have arbejdet i den finansielle branche. Gunnar Juul kan således i dag se sine sønner drive familievirksomheden videre.

CAD-lokalformand

Gunnar Juul var i mange år formand for mekanikerforeningen CAD Kolding og omegn. Han var tillige med i bestyrelsen i CAD-Køb i otte år - et job han gik meget op i, og han er fortsat aktiv i CAD seniorklubben.

I 2015 mistede Gunnar desværre sin hustru Tinna gennem næsten 50 år. Han har i dag sine tre børn samt børnebørn boende i Kolding-området, hvor han er populær og altid hjælpsom. Han er i sin alder af 79 år meget aktiv med både klubliv, rejser til udlandet og så hans elskede sommerhus i Blåvand, som han passer og nyder livet i hele sommeren både med familie og venner.

50 års jubilæet fejres på firmaets adresse Karsten Juul Automobiler A/S, Saturnvej 1 i Kolding, fredag den 26. oktober 2018 kl. 14-17

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094