23948sdkhjf

Få mobilen ladet op uden ledning

Au2messen: En slags tre-i-én-oplader er en af de smarte nyheder på au2messen: håndfri magnetisk montering og trådløs opladning i én holder.

OPLADNING Firmaet Scosche har kombineret den nyeste Qi trådløse opladningsteknologi med den prisvindende mobilholderserie med navnet MagicMount. Og på den måde har de skabt en raffineret løsning med håndfri magnetisk montering og trådløs opladning i én holder, som er en af de mange nyheder på au2messen.

De trådløse opladningsbeslag leverer op til 10W opladningseffekt, hvilket svarer til to gange opladningseffekten for de fleste trådløse opladningsprodukter, så en Qi-aktiveret enhed bliver opladet så hurtigt som muligt.

Qi er den globale standard for trådløs opladning. Trådløs opladning anvender elektromagnetiske felter til sikker overførsel af strøm fra en transmitterende kilde (i dette tilfælde Scosche Qi oplader-enheden) til en modtagerenhed. Det er vigtigt at understrege, at kun Qi-aktiverede enheder kan oplades trådløst via Qi-opladning.

Qi-logoet er garanti for sikker pålidelig trådløs opladning, oplyser Ulrik Kjær fra DC Scandinavia. Qi-certificerede produkter er blevet grundigt testet af uafhængige laboratorier for at sikre deres sikkerhed, interoperabilitet, kompatibilitet og energieffektivitet. Samtlige Scosche Qi-produkter er "Qi-certificerede" og er udpeget som sådan af Wireless Power Consortium (WPC)

Andre kan bruge udtryk som "Qi-kompatibel" og "virker med Qi", men disse vilkår er ikke de samme som "Qi-certificeret", og produkter, der bruger sådanne udtryk, har ikke gennemgået Qi-certificeringstest, pointerer Ulrik Kjær.


DC Scandinavia D-3140

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112