23948sdkhjf

Dansk kemi skal rense moderne motorer

100 procent danske Bell Add har netop lanceret en helt nye serie additiver, servicerens og injectorCleaner til benzinmotorer med direkte indsprøjtning.

ADDITIV Bell Add har for cirka en måned side lanceret en helt nye serie additiver/servicerens/injectorCleaner til de nye moderne benzinbiler med direkte indsprøjtning,

- Her en måned efter introduktionen kan vi med glæde konstatere, at autobranchen har taget den nye serie til sig med meget stor interesse, og vores salg er gået over al forventning, jubler Tom Kristiansen fra Langholt Handelsselskab ApS i Hvidovre.

Med den nye serie af rensemidler og additiver med navnet new direct har Bell Add nu en effektiv løsning på de særlige udfordringer, som DI-motoren skaber i relation til aflejringer af sod og koks. Højere temperaturer i forbrændingskammer og dyser på DI-motoren stiller anderledes høje krav til kemien, som hidtil har vist sig ikke at være i stand til at opløse og fjerne den hårdt brændte sod og koks, som aflejres omkring dyser og i forbrændingskammer. Med new direct angribes sod og koks direkte dér, hvor det kan udgøre et problem for motorens driftssikkerhed.

New direct lanceres ligesom de hidtidige additiver og rensemidler til benzinmotorer i tre forskellige produkter, med hver deres egenskaber: ServiceRens 1B+ new direct, som er beregnet til værkstedsbrug i forbindelse med service, Benzin Additiv new direct til vedligeholdelse mellem service samt InjectorCleaner new direct til koncentreret rens af indsprøjtningssystem og forbrændingskammer.

- På au2messen har vi 100 procent fuld fokus på den nye serie new direct produkter på Bell Add-standen, oplyser Tom Kristiansen.


Bell Add D-3128

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094