23948sdkhjf

Masser af nyt fra KS Tools

En vinklet slagnøgle i en helt ny serie luftværktøj og unikt wifi-kamerasonde til smartphone er blandt nyhederne på au2messen.

VÆRKTØJ Der bliver nok at se på hos KS Tolls på au2messen. Foruden et kæmpe udvalg af værkstedsvogne fra 5.000 til 20.000 kroner er der også fremvisning af specialværktøj, blandt andet en serie hydraulisk presseværktøj, PP2.

Med sig har KS Tools-folkene også en ny komplet serie af luftværktøj - Xtreme light med 15 nye produkter. Her kan blandt andet nævnes High Performance vinklet slagnøgle, der er en rigtig problemløser.

Ligeledes præsenterer KS Tools tre mini-luftskralder, de såkaldte butterfly modeller.

På standen vil de besøgende kunne se universalværktøj til montering og demontering af påskruede og kompakt-hjullejer, samt universal-presseværktøj til akseldele og bærearmssæt og silentleje-værktøjssæt til Mercedes og BMW.

Videoskop til smartphone
Hvis man vil kigge ind i eksempelvis motorens indre dele, kommer man ikke uden om et videoskop. Blandt nyhederne fra KS Tools er et Wi-Fi kamera, der kan forbindes til smartphonen, i to nye versioner med 6,0 mm sonde med lys og både front og side kamera (60 og 90 grader), og en model med en kun 3,9 mm. sonde. Alle tre modeller vil blive præsenteret og demonstreret.

Hidtil har videoskoper ofte været en meget dyr fornøjelse. KS Tools fra Heusenstamm har nu udviklet et nyt videoskop til en rimelig pris, lover producenten. Det særlige ved det nye er, at det kan styres via WLAN med en smartphone. Mekanikeren kan let opsætte det, så han har et pålideligt og praktisk værktøj til rådighed. Det indbyggede batteri giver mulighed for længere perioder med fejlsøgning end hidtil. Det holder i cirka 60 minutter ved konstant 8anvendelse og kan oplades via USB. Endnu en fordel: Den smalle sonde er utrolig slank.

Apparatet kan anvendes til både billeder og videoer. Det er let og intuitivt at betjene for alle, der kan betjene en smartphone, lover KS Tools.

Videoskopet er kompatibelt med Android-enheder fra version 4.4 samt med iPhone eller iPad fra IOS 8.0. Dataene gemmes direkte på en smartphone eller tablet, og derfra kan de uden problemer overføres til en computer.kile

KS Tools D-3122

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188