23948sdkhjf

Skorstensgaard åbner værksted i Køge

Kæden er oppe på 16 danske autoværksteder. Nu kikker man mod København.

VÆRKSTEDSKÆDE Den 1. oktober var dagen, hvor Skorstensgaard åbnede sit tredje værksted på Sjælland. Denne gang er det i Køge, og det bliver Skorstensgaards 7. afdelingsåbning i 2018, hvilket bringer selskabet op på 16 autoværksteder fordelt over hele Danmark.

Det nye værksted i kæden ligger på Ørnevej 4 i Køge, og at det blev Køge, har en helt naturlig forklaring ifølge adm. direktør, Anders Skorstensgaard:

- Køge er en rigtig bilby, og vi har længe undersøgt mulighederne for at åbne et Skorstensgaard værksted her. Det var kun et spørgsmål om at finde et egnet sted, og det har vi gjort nu.

- Vi har arbejdet intensivt med at sammensætte det helt rigtige hold, og det har vi på plads nu, så jeg glæder mig til at starte værkstedet i Køge, hvor vi tilbyder service og reparation af alle biler uanset mærke og årgang til priser på 20-40 procent under dem, kunderne kender fra mærkeværkstederne, fortæller driftsdirektør Martin Skorstensgaard.

- Det bliver vores regionschef Michael Dahl, som kommer til at stå for indkøring og oplæring af holdet i Køge, så de lærer, hvordan vi gør det hos Skorstensgaard. Så er vi helt sikre på, at kunderne får en god værkstedsoplevelse, tilføjer han.

Afdelingschef med erfaring

Afdelingschef hos Skorstensgaard i Køge bliver 42-årige Lasse Jensen, som oprindeligt er uddannet pladesmed, men som gennem årene har samlet masser af erfaringer i forhold til mekanisk arbejde på personvogne og dæk- og montørarbejde på alt fra personbiler til store entreprenørmaskiner og som kommer fra en stilling som værkfører og afdelingsleder.

- Lasse Jensens store erfaring bliver en stor fordel for Skorstensgaard, fordi han er omstillingsparat og klar til at håndtere de mange forskellige arbejdsopgaver, der er forbundet med at drive et moderne værksted i vore dage, siger Michael Dahl.

Desuden starter værkstedet ud med to mekanikere og to lærlinge, men går det, som det plejer hos Skorstensgaard, så ser man frem til at hyre flere folk til værkstedet på Ørnevej i Køge i meget nær fremtid.

Kikker mod København

Åbningen i Køge sætter en tyk streg under Skorstensgaards planer for Sjælland. Her er København naturligvis også med og Anders Skorstensgaard udtaler i den forbindelse:

- Vi leder pt efter det helt rigtige sted at åbne værksted i København.

Dermed er det endnu ikke afklaret, hvor Skorstensgaard åbner værksted i København, hvilket gør, at kædechef Michael Lauesen gerne modtager forslag og kontaktinformation vedrørende værksteder, som mener de har, hvad der skal til for at være et Skorstensgaard værksted.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093