23948sdkhjf

Dioder løber med pris på megamesse

Osram er en af flere virksomheder, som fik pris for LED-innovation på årets Automechanika-messe.

LYSPRIS Der var kamp om en af de eftertragtede Automechanika Innovation Awards på automessen, men Osram satte det lange LED-lys på og vandt foran 119 andre virksomheder i kategorien Elektronik & systemer. Virksomheden vandt for sit LEDriving lygtesæt, som passer til Volkswagen Golf model VII.

Systemet kan fås i udgaverne forlygtesæt i sort, chrome og GTI og er det første komplette LED-baserede forlygtesæt til VW Golf VII modellerne. Dertil er LEDriving-produktet desuden ECE-godkendt. Foruden at skulle være innovative uddeles priserne også til de producenter, som kan fremvise produkter, der er lig med økonomisk effektivitet, funktionalitet, sikkerhed og kvalitet samt deres bidrag til bæredygtighed, effektiv ressourceanvendelse samt miljøhensyn.

Erstatter halogen og xenon
Osram lover, at LED-lyset kan monteres på samtlige VW Golf VII-modeller, der lige nu er udstyret med halogen eller xenon-pærer. Med et lysoutput, der er op til 200 procent bedre end de gældende minimum standardkrav (ECE R112), og et lys der er op til 100 procent hvidere lys end standard forlygtepærer, lyser LED forlygtesættet eventuelle forhindringer på vejene væsentligt kraftigere op, hvilket giver førerne tidlig reaktionstid og mere komfort bag rattet.

LED forlygtesættet har desuden et lavere energiforbrug og er mere holdbare end andre lyskilder, samt er nemme at installere, lover Osram.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297