23948sdkhjf

Dansk bilimportør udvider i Sverige

Nic. Christiansen Gruppen overtager importen af Hyundai i Sverige.

BILSALG Nic. Christiansen Gruppen, der har hovedsæde i Kolding, er i forvejen importør af en række bilmærker til både Danmark og resten af Norden og Baltikum. Med overtagelsen af den svenske Hyundai-import skal det koreanske bilmærke have ny luft under vingerne "hinsidan".

- Som dansk importør har vi et indgående kendskab til Hyundai-organisationen og til de mange spændende og innovative produkter, som brand’et netop i disse år lancerer," siger Niels Bertelsen, adm. direktør i Nic. Christiansen Gruppen.

- Hyundai er fremme i forreste række, hvad angår bæredygtige biler. Senest illustreret ved introduktionen af den elektriske udgave af mini-SUV’en, KONA, og brintbilen NEXO. Vi ser frem til at arbejde med at sikre, at svenskerne for alvor tager disse bilmodeller til sig i de kommende år, siger Niels Bertelsen og tilføjer:

- Vi har et særdeles godt kendskab til det svenske marked gennem vores import af Jaguar, Land Rover og SsangYong, og vi er overbeviste om, at vi på den baggrund kan skabe en lang række synergier, der vil få Hyundai-salget i Sverige til at stige og gøre Hyundai til en endnu stærkere spiller på det svenske marked.

Møder i Sverige
Repræsentanter fra Nic. Christiansen Gruppen skal inden for de næste par uger mødes med de nuværende Hyundai-medarbejderne og -forhandlerne for at indvi dem i de konkrete planer for fremtiden på det svenske marked.

Den forventede overtagelsesdato vil blive fastlagt inden for kort tid.

Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum og beskæftiger ca. 630 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173