23948sdkhjf

Kontraktforlængelse føles naturligt for Kevin

Kevin Magnussen fik fredag en ny Haas-kontrakt, og han glæder sig over at fortsætte på det fremgangsrige team.

KONTRAKT Racerkøreren Kevin Magnussen føler, at han sammen med Haas-teamet kontinuerligt har taget skridt i den rigtige retning i de seneste to sæsoner.

Derfor var det naturligt, at Magnussen fredag officielt fik forlænget sin kontrakt med det amerikanske Haas-team, så parterne nu har papir på hinanden i yderligere to sæsoner.

Det siger den danske Formel 1-kører til TV3 Sport.

- Det føles naturligt at forlænge kontrakten. Det er det, jeg gerne ville. Haas er et dejligt sted at være, vi har en rigtig god bil i år, og samtidig er det et team, som vokser hurtigt i den her tid, og jeg føler, at jeg er med i teamets læringskurve.

- Det glæder jeg mig til at fortsætte med, siger danskeren.

Han kom til Haas-teamet forud for 2017-sæsonen. Tidligere har han kørt for McLaren og Renault i motorsportens mest prestigefyldte klasse.

Han kørte sit første Formel 1-løb i 2014. Med kontraktforlængelsen har hans karrierelængde i Formel 1 overgået egne forventninger.

- Nu kommer jeg til at have en Formel 1-karriere på minimum syv år, og det er mere, end jeg havde turdet håbe på, siger han til TV3 Sport.

Inden sæsonens sidste seks grandprixer ligger Haas nummer seks i konstruktørernes verdensmesterskab. I den individuelle stilling ligger Magnussen nummer ni med 49 point.

Kilde: Ritzau

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11