23948sdkhjf

Oh la la - bienvenue à Paris

Paris Motor Show: Byernes by, siger man om Paris. Næste uge vil en fransk bilfabrik forsøge at døbe hovedstaden om til Peugoets by.

BILUDSTILLING Paris, Mondial de l’Automobile (2018) - det lyder flot, ikke sandt? Paris Motor Show eller måske bare "biludstillingen i Paris" er da også uden konkurrence halvårets vigtigste messe på vores del af Kloden.

Dette års show åbner næste uge og kører helt frem til den 14. oktober - så der er i realiteten stadig tid til at arrangere en tur derned.

Endnu inden Paris åbner ser alt ud til, at hjemmebanespillerne - og især Peugeot - vil sætte sig på showet. Den stejlende løve dukker op med hybrid-udgaver af 508’erne og af SUV’en 3008. På toppen endda en 225 hk’s version med navnet Hybrid4 med det lille 4-tal, der fortæller, at der er træk på alle fire.

1) Audi e-tron - SUV med elmotor 

2) DS3 Crossback - lille luksus-SUV 

3) Kia ProCeed - stationcar 

4) Peugeot 508 og 508 SW Hybrid 

5) Peugeot 3008 Hybrid 

6) Peugeot 3008 Hybrid4 

7) Peugeot E-Legend - konceptbil 

8) Seat Tarraco - 7-personers SUV 

9) Toyota Yaris GR-S - hurtig GTI 


Men måske bliver det en helt anden Peugeot, der stiller sig i det skarpeste rampelys; konceptbilen E-Legend. En måske/måske ikke fremtidsbil, der udefra er en meget moderne fortolkning af en af de mest klassiske biler fra mærket, Peugeot 504 Coupé fra slut-60’erne. Under karrosseriet: El-motor selvfølgelig.

Dermed følger franskmændene en tydelig linje, som mange bilfabrikker fører: At kombinere klassisk design med elmotor. F.eks. har Mini gjort det med en el-version af Hundehuset, ligesom Jaguar har gjort det med en E-Type med elmotor.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11