23948sdkhjf

Distributører laver netværk

Amerigo International skudt i gang på Automechanika.

ALLIANCE Mindre end et år efter offentliggørelsen af lanceringen, og lige efter planen med den indledende udviklingsplan, er Amerigo International nu i drift.

Det internationale service-netværk havde således indkaldt de 22 første aktionærer til Automechanika-messen i Frankfurt, hvor der også var mulighed for at præsentere de første dele og services i det globale web-katalog under navnet Reliable.

Amerigo leder også efter danske distributører/aktionærer, oplyste Olivier van Ruymbeke på et pressemøde på messen.

En typisk aktionær er et uafhængigt, familieejet firma med en omsætning på 5 til 60 millioner euro.

Amerigo International er hjernebarn af Olivier van Ruymbeke, formand for både Amerigo International og Automotor France.

Han beskriver Amerigo som "en international, netværksbaseret serviceyder, støttet af 45 års ekspertise på nye markeder.

Virksomhedens DNA er levering af innovative tjenester til partner-leverandører og kunder.

Automotor er hovedejer

Automotor France ejer 51 procent af Amerigos aktiekapital, de øvrige distributører ejer de resterende 49 procent.

- Denne ejer-struktur er bevidst. Det sikrer, at hver distributør kan have en reel indflydelse på virksomhedens beslutninger, forklarede Olivier van Ruymbeke på et pressemøde på Automechanika.

Da Automechanika åbnede den 11. september, havde 22 distributører allerede tilmeldt sig som aktionærer i virksomheden, der opererer på i alt 18 markeder, fordelt på fire kontinenter.

Amerigo International projektet blev oprindeligt lanceret i Paris den 19. oktober 2017 af Olivier van Ruymbeke, CEO og aktionær, sammen med uafhængige private equity firma Pechel Industries - af Automotor France.

Automotor France er en fransk eksportør af autoreservedele og har over 40 års international erfaring med salg, køb og logistik. Det multikulturelle team bagved tæller 15 nationaliteter og opererer i 70 lande med et salg i 2017 på 62 millioner euro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.193