23948sdkhjf

Det vælter ind med award-indstillinger i år

Branchejury skal nu udvælge, hvilke virksomheder, tiltag og biler der skal gå videre til kåring under Auto Awards til november.

VURDERING Hele foråret og sommeren har branchen kunnet indstille virksomheder og tiltag - og sig selv - med håb om at blive blandt de nominerede til autobranchens awardshow, der kårer dygtige virksomheder og bemærkelsesværdige tiltag. Slutspurten er nu startet, hvor branchejuryen skal gennemgå knapt et par hundrede indstillinger og vurdere, hvem de mener bør være blandt dette års nominerede. Der har været 173 indstillinger i de kategorier, der ikke omhandler køretøjer.

De få nominerede i hver af de 22 kategorier bliver offentliggjort mandag den 8. oktober.

Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff varetager optællingen i hele processen.

- Man har tydeligt kunnet se på dette års indstillinger, at branchen er i en meget spændende udvikling hvad angår vækst, udvidelser, markedsføring, digitalisering, indretning, image og andet. Så det bliver virkelig spændende at se, hvem der løber med titlerne, såvel statuetterne i de forskellige Award-kategorier til Auto Awards 2018" udtaler Sean Fitzgerald Coard.

Det store awardshow finder sted i Cirkusbygningen i København den 27. november, hvor store dele af den danske branche-top mødes til mad, underholdning og kåringer. 

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125