23948sdkhjf

Oplysende roadshow om digitale værktøjer

Biltorvet inviterer landets bilforhandlere til infodag for at vise nye smarte digitale værktøjer, som gør bilsalg lettere og fejlfrit.

UDVIKLING Det er mindre end fjorten dage siden, AutoBranchen Danmark solgte en pakke med tre-lags gennemslagspapir til skrivemaskiner til brug for at lave en bil-slutseddel. De fleste bilhuse er dog flyttet fra 80’erne og ind i 2018, hvor skrivemaskiner er erstattet af mobiler, og biler ikke længere kræver håndsving.

Biltorvet A/S har en række nye smarte digitale produkter på hylderne, der gør bilsalg smartere og mere fejlfrit, og dem vil firmaet gerne præsentere på et roadshow over fire dage i oktober på syv lokationer (se boks), hvor landets bilforhandlere er inviteret.

Undgå bøvl

Biltorvets nyeste tiltag er digital signatur, der gør det muligt for forhandleren let at overholde datalovgivningen (GDPR) og helt slippe for at have papirer flydende, mens kunderne kan skrive under, når de har tid derhjemme.

NemID er et af mange nye moderne tiltag i bilsalgsprogrammet AutoDesktop fra Biltorvet. Bilsalget er nemlig midt i en revolution, hvor kunderne bruger internettet og mobilen som aldrig før, for at finde deres nye bil. Det stiller udfordringer for bilforhandlerne, der skal bøvle med at opnå synlighed og relevans på nye markeder, som eksempelvis søgemaskiner som Google og eget forhandlerwebsite.

Også i bilhusene er der revolutionerende nyt. Forhandlere skal tage hensyn til skærpet persondatalov, rode med komplicerede regler for afgifter og imødekomme kundernes krav om at være digitale og tilstede overalt altid.

Smarte hjemmesider

Udover AutoDesktop kan Biltorvet A/S nu også tilbyde dedikerede websider til bilforhandlere. Hjemmesider fra Biltorvet snakker sammen med AutoDesktop gnidningsfrit. Det betyder for eksempel, at en sælger, via AutoDesktops app, kan få leads fra hjemmesiden som en push-besked på mobilen, så der kan reageres hurtigt.

Biltorvet Web kan tilbyde alt fra smarte plugins til fuldblods websider, lavet helt fra bunden, med alle moderne teknologier til at tiltrække kunder online, fastholde dem på forhandlerens hjemmeside og få dem trukket ned i bilforretningen.

Input fra forhandlere

- Vi hos biltorvet er bilforhandlernes IT-selskab og er sat i verden for at gøre bilsalg lettere og smartere, og derfor er en stor del af vores kommende roadshow afsat til, at bilforhandlerne kan give os inspiration den anden vej til udvikling af nye produkter. Men vi lover, at det bliver superspændende og en hæsblæsende halvanden time hvert af de syv steder landet over, siger Bernt Kastberg fra Biltorvet. 

Produkter, som Biltorvet vil præsentere

  • Beregning af L4 - leasing- demo- og lejebiler efter markedsværdi.
  • Statistikværktøj - få fremvist alt jeres aktivitet på flotte præsentationer, på tværs af afdelinger.
  • Samtykke.Net - Let og lovlig indsamling af samtykker til brug for markedsføring mm.
  • Serviceaftale - Få eftermarkedet ved at lave en serviceaftale i forbindelse med slutsedlen.
  • AutoDesktop Flow - få styr på afleveringsprocessen af nye biler, ved at følge den fra fabrik til forhandler.
  • Digital Signatur - underskriv slutsedler, leasingaftaler, lejeaftaler osv med NemId. Overhold GDPR og ingen roden i papirer.
  • Websider og plugins, Carlite - er en billig platform, mens Carclean er den forkromede løsning. Herunder præsenterer Biltorvet også byttebilswidget, finansieringswidget og online værkstedsbooking, der sikrer forhandleren eftermarkedet.

Her kommer Biltorvet forbi

Mandag 8. oktober 10.00 – 12.00 hos Gunner Due, Tangmosevej 105, 4600 Køge

Mandag 8. oktober 14.00 – 16.00 hos Gunner Due, Tangmosevej 105, 4600 Køge

Tirsdag 9. oktober 10.00 – 12.00 hos Autohuset Vestergaard, Trianglen 4, 6000 Kolding

Tirsdag 9. oktober 14.00 – 16.00, hos Autohuset Vestergaard, Trianglen 4, 6000 Kolding

Onsdag 10. oktober kl. 13.00 – 15.00 hos Kjærsgaard Auto A/S, Håndværkervej 22, 9000 Aalborg

Torsdag 11. oktober 10.00 – 12.00 hos Bjarne Nielsen A/S, 7400 Herning

Torsdag den 11. oktober 14.00 – 16.00, hos CARS, Axel Kiers Vej 13, 8270 Højbjerg

 

Forhandlere kan læse mere og tilmelde sig på biltorvet.as

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109