23948sdkhjf

Frank Jensen giver dødsstødet til Formel 1 i København

Planerne om at få det store Formel 1-cirkus til København er stødt endegyldigt på grund. Finansministeren tager beslutningen til efterretning.

EVENT Københavns overborgmester Frank Jensen (S) har i dag meddelt finansminister Kristian Jensen (V) og Formel 1-projektets initiativtager, Helge Sander, at hans samlede indstilling er, at projektet skal opgives.

Det fortæller Frank Jensen til Politiken.

- Jeg indstiller nu, at Formel 1 stopper. Det vil sige, at jeg over for mine kolleger i det lille flertal, jeg har, har tilkendegivet, at det er min indstilling. Det har de taget til efterretning«, siger Frank Jensen til avisen. Han fortsætter:

- Der er brug for at trække en streg. Vi kan ikke blive ved med at planlægge en sag med så stort et projekt med så mange risci.

Finansminister Kristian Jensen siger tager beslutningen til efterretning:  

- Jeg tager beslutningen fra Københavns Kommune til efterretning. Formel 1 er en af verdens største sportsbegivenheder, og det ville være spændende, men også en stor udfordring at afvikle i hjertet af København. Jeg må konstatere, at det ikke har været muligt at få projektet realiseret. Alle involverede har arbejdet meget seriøst med projektet. Det gælder både Københavns Kommune, staten og ikke mindst initiativtagerne. Jeg vil gerne rose Helge Sander og Lars Seier Christensen for at tænke stort og for at arbejde så ihærdigt for projektet. Men et sådan projekt kræver fuld opbakning fra alle interessenter, også kommunen. Med dagens udmelding ser jeg ikke mulighed for at arbejde videre med projektet, siger ministeren.

Det var pengemanden Lars Seier Christensen og politikeren Helge Sander, der havde fostret ideen.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112