23948sdkhjf

Ny hjemmeside viser de frie værksteders styrker

Dansk Bilbrancheråd, der kalder sig Danmarks største fællesskab for bilvirksomheder, har fået ny og forbedret hjemmeside.

DIGITALT Søger man de seneste satser for lærlingeløn, en biladvokat, bilrelaterede nyheder - eller som forbruger et frit værksted - er det hele at finde på Dansk Bilbrancheråds nye hjemmeside dbr.dk i et friskt og tidssvarende layout, der fungerer på også mobiltelefoner og tablets i såkaldt responsivt design.

- Fremover vil der være meget mere at komme efter på vores hjemmeside, også uden for intranettet, hvor medlemmerne eksempelvis henter lærlingekontrakter, finder blanketter, tjekker satser og bestiller varer i vores webshop, siger Klaus Krabbe, kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd.

Bilrelaterede nyheder

På den del af hjemmesiden, som både offentligheden og medlemmer har adgang til, vil der være bilrelaterede nyheder i et langt større omfang end tidligere. Der er både nyheder, alle kan se og have interesse i, og nyheder som kun kan ses af medlemmer, der er logget ind.

Herudover er Dansk Bilbrancheråd ved at opbygge et videobibliotek, ligesom andre nyttige faciliteter og tilbud er under overvejelse.

Samkører sociale medier

Den nye side er langt mere brugervenlig end hidtil og med anderledes gode muligheder for at præsentere nyheder og samkøre trafik med de sociale medier.

Det er IT-huset Vertikal, der står bag udviklingen af den nye hjemmeside, der teknisk set er udviklet i Drupal som en open source-hjemmeside. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094